Prøv en Lely Juno inden du beslutter dig

Try before you buy -  prøv en Lely Juno inden du beslutter dig*
Smart fodring virker med Lely Juno

Hyppige foderskubninger i løbet af dagen og natten stimulerer foderindtaget hos køerne. Det har en positiv effekt på dyrevelfærden, reproduktionen og mælkeproduktionen samt en økonomisk gevinst. Ved at automatisere det tilbagevendende arbejde med at skubbe foder, kan du frigøre tid til andre vigtige gøremål. Lige nu kan du prøve en Lely Juno inden du beslutter dig for et evt. køb. Ring til Torben på tlf. 22 17 79 32 eller Bjarne på tlf. 29 16 56 85 og hør nærmere.
Læs mere på: https://www.lely.com/dk/junotest/

*Særlige betingelser og vilkår gælder


Lely Center Herrup

Lely Center Herrup er ejet af Flemming Kobborg og er en del af B.F. Malketeknik A/S, der blev grundlagt 1. januar 2006, da Lely introducerede Lely Center konceptet.

Læs mere her

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12

7830 Vinderup

Hos Lely Center Herrup sætter vi en ære i at levere gode og holdbare løsninger 

Lely Center Herrup er ejet af Flemming Kobborg og er en del af B.F. Malketeknik A/S, der blev grundlagt 1. januar 2006, da Lely introducerede Lely Center konceptet. Flemming Kobborg har været med siden Lely Astronaut malkerobotten kom til Danmark for over 20 år siden, hvor de første landmænd startede op med malkerobotter. I dag står 35 engagerede medarbejdere klar til at hjælpe dig inden for salg, service og projektkoordinering. 

Mulighederne er mange. Vi tilbyder løsninger, der er skabt med en vision om en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid for landmænd - en proces der hele tiden er i udvikling. Det er vores erfaring at koen elsker at kunne vælge selv. Lely´s automatiserede løsninger til malkning og fodring giver koen muligheden for at finde præcis den døgnrytme der passer hende. Gode forhold giver et højt niveau af dyrevelfærd - det er godt for hende og for dig. 

Sunde køer er afgørende for enhver mælkeproduktion. En sund besætning bidrager til en sund virksomhed. På denne måde kan du fokusere på en bæredygtig, rentabel og fornøjelig fremtid. En sund ko er stressfri, har tilstrækkeligt med plads og kan udvise naturlig adfærd. For at stimulere koens naturlige adfærd er det vigtigt, at hun selv kan bestemme, hvornår hun vil spise, drikke, hvile og malkes. Denne frie kotrafik - foruden koen selv - udgør essensen i vores arbejde. 

Link til hjemmeside: www.lcherrup.dk 

Dyrskuetilbud

Lely Calm-drikkeautomat til kalve

Enhver, der er på udkik efter en bæredygtig ko med høj levetidsproduktion, skal først optimere opdrættet af ungdyrene.

Læs mere
Pris: kr. 79.900,- + moms

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Prøv en Lely Juno inden du beslutter dig

Try before you buy - prøv en Lely Juno inden du beslutter dig* Smart fodring virker med Lely Juno

Læs mere
Pris ikke angivet

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Milk Trolley m. buffer køletank

Med Milk Trolley kommer du let rundt og fodrer dine kalve.

Læs mere
Pris: kr. 83.000,-

Lely Center Herrup

Nr. Bjertvej 12
7830 Vinderup

Øvrige produkter på tilbud