Spalterilning

Spalterilning og spaltefræsning

Hos Himmerlands Vikarservice løser vi problemer med glatte gulve i løsdriftsstalde i hele Danmark og Sverige. Vi riller i faste betongulve, betonspalter samt opsamlingspladser og gangarealer.

Som noget nyt tilbyder vi også spalterilning i gummibelægning, samt USA-spalter, som er både dybere og bredere end normalt.

Spalteslibning og -rilning

Vores maskiner kan udføre spalterilning med to til tre millimeter dybe riller og med cirka 13 millimeter mellemrum, hvilket er den mest skånsomme løsning for både dyr og spalter. I faste gulve er rillen 13 millimeter bred og med 34 millimeter mellemrum.

Vi kommer med to mand og to maskiner, der udfører arbejdet omhyggeligt og effektivt. Det eneste, du skal gøre for at sikre os optimale arbejdsbetingelser, er at skrabe gulvet godt rent inden besøget.

Bedre dyrevelfærd med spalterilning

Vores spalterilning giver et godt og meget skridsikkert underlag, uden skarpe kanter der kan beskadige klovene. Når dyrene står bedre fast, færdes de mere frit, og undgår udskridninger og faldskader. Du får dermed færre udgifter til dyrelægeregninger.

Bedre dyrevelfærd resulterer i, at dyrene optager mere foder, viser tydeligere tegn på brunst, giver en bedre reproduktion og er medvirkende til at køerne producerer mere mælk.

Landmænd, der har fået arbejdet udført udtaler, at de er ovenud tilfredse med resultatet.​​

​Hvad koster spalterilning?

Prisen på spalterilning er 35 kroner per kvadratmeter i kvægstalde samt et opstartsgebyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på øvrige opgaver som eksempelvis svinestalde, hestestalde, slagterier og dyrehospitaler. Vi har derudover et startgebyr på 1.000 kroner i Jylland og på Fyn, 1.500 kroner på Sjælland og 2.500 kroner på Bornholm.

Vi finder den rigtige løsning til dig

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en spalterilning i Danmark og Sverige, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 99 98 97 40 eller skrive en e-mail til inj@agrinord.dk.

Download folder her


Servido

SERVIDOs historie går helt tilbage til 1982, hvor landboforeninger og familielandbrug over hele landet grundlagde vikarbureauer.

Læs mere her

Servido

Markedsvej 6

9600 Aars

SERVIDOs historie går helt tilbage til 1982, hvor landboforeninger og familielandbrug over hele landet grundlagde vikarbureauer.

Der var dengang tilskud til, at landmændene kunne få en afløser ved sygdom eller efteruddannelse. I dag fungerer SERVIDO på helt almindelige markeds- og forretningsmæssige vilkår.

Inger Jensen blev ansat til at starte den lokale afdeling i Aars, og det første år havde hun 15 vikarer – eller husbondafløsere som de hed dengang.

Allerede i 1989 var det tal steget til omkring 100 stk. Men landbruget blev ramt af strukturudviklingen, og i 1994 etablerede man en rengøringsafdeling, Himmerlands Hjemmeservice, for ikke alene at være afhængig af landbrugsvikararbejde.  I 2012 gik SERVIDO ind i hjemmeplejebranchen i Vesthimmerlands Kommune.

Man etablerede senere også haveservice og en speciel afdeling for spalterilning, der kører i hele Danmark og Sverige.

Det var rengøringsafdelingen, der banede vejen ind til hjemmepleje-området.

Fritvalgsordning satte skub i udviklingen

I 2003 fik borgerne frit leverandørvalg af rengøring og pleje. SERVIDO – Himmerlands Hjemmeservice blev godkendt af en række lokale kommuner til rengøringsdelen.

De kører i dag i Vesthimmerlands Kommune, Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune med rengøring, mens det kun er i Vesthimmerlands Kommune, der tilbydes hjemmepleje.

Plejedelen ledes af en erfaren sygeplejerske, og der er udelukkende ansat uddannet personale.

- Der skal meget til. Meget mere end vi havde forestillet os, da vi startede, siger Inger Laustsen, der er leder af hjemmeservice-delen i SERVIDO.

Stadig landmandens livline

Selvom pleje- og hjemmeservicedelen i dag udgør en meget stor del af SERVIDO, så kan landmanden stadig ringe efter en vikar, hvis han har brug for det.

Og det er der forsat mange, der gør ved sygdom eller lignende, og der er mange, der hyrer en vikar i konfirmations- og ferietiden.

- På den måde fungerer vi stadig som et sikkerhedsnet for landmanden, siger Inger Jensen.

Historien kort

  • Grundlagt i 1982
     
  • I 2000 blev de lokale vikarservicebureauer i Aalborg, Hobro og Aars lagt sammen til Himmerlands Vikarservice.
     
  • I 2016 bliver Agri Nord eneejer og navnet ændres til SERVIDO A/S

Dyrskuetilbud

Spalterilning

Spalterilning – når det drejer sig om dyrevelfærd. Ring på 99989740 eller se mere på https://servido.dk/spalterilning.aspx

Læs mere
Ring og hør

Servido

Markedsvej 6
9600 Aars

Haveservice

Haveservice udføres med over 30 års erfaring. Ring på 99989740 eller se mere på https://servido.dk/haveservice.aspx

Læs mere
Ring og hør

Servido

Markedsvej 6
9600 Aars

Vikarservice

Landbrugsvikar til ethvert formål med pasningsgaranti. Ring på 99989740 eller se mere på https://servido.dk/vikarservice.aspx

Læs mere
Ring og hør

Servido

Markedsvej 6
9600 Aars

Øvrige produkter på tilbud