Uvildig rådgivning giver bedre og billigere forsikring af landbruget

Landbrugets Forsikringsmægling sikrer landmanden den bedste og billigste dækning.

Landmanden kan spare mange penge ved at kontakte en forsikringsmægler, inden han indgår en ny 5-årig aftale med sit forsikringsselskab. Han kan oveni købet få en bedre og bredere dækning.

Det oplever Steve Møller Madsen, Landbrugets Forsikringsmægling.

Når landmandens aftale udløber, sender han forsikringerne i licitation og indhenter som regel tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber.

- Rigtig mange landmænd kan opnå en bedre dækning til en lavere præmie. Det viser sig, at der kan være helt op til 30 procent forskel i prisen for den samme forsikring eller endog en bedre og bredere dækning, fortæller han.

De landmænd, der har 5-årige aftaler, der udløber med udgangen af i år, skal sende en skriftlig opsigelse senest den 30. september for at være fritstillet pr. 31. december, da de fleste selskaber har tre måneders opsigelsesfrist.

 

Uvildig rådgivning

Et grundlag for at sikre landmanden den bedste og billigste forsikring er, at rådgivningen er uvildig. Det er den hos Landbrugets Forsikringsmægling.

 - Vi er 100 procent uvildige og aflønnes kun af landmanden. Vi er på samme hold som landmanden og varetager hans interesser overfor forsikringsselskaberne, siger Steve Møller Madsen.

 

Den rigtige dækning

Forsikring – og ikke mindst indenfor landbruget – er et særdeles kompliceret område, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.

Det er altså ikke nok, at forsikringen er billig, for den skal også leve op til de krav, den enkelte landmand stiller.

- Mange forsikringsaftaler er bygget op med en række klausuler, som kan være svære at gennemskue for landmanden. Men det kan jeg, siger forsikringsmægleren.

Læs også