bannerPos

Styrket blåt-gult samarbejde i det Sønderjyske

Fra venstre på fotoet ses John Petersen og Torben Petersen (PN Maskiner), Christian Thomsen og Hans-Christian Mathiesen (Brovig Maskiner) og Magne Pagård (Schrøders Eftt M.P. Maskincenter). Foto af Ditte Lolk Laursen (PN Maskiner)

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
15-11-2018 12:13
De sønderjyske New Holland forhandlere kommer i fremtiden til at stå stærkere takket være deres udvidede New Holland samarbejde, der træder i kraft 1. december.

For at sikre en tidssvarende service af kunderne er de tre New Holland forhandlere Schrøders Eftf. M.P. Maskincenter A/S, Brovig Maskiner ApS og PN Maskiner A/S nu gået sammen og indkøber i fællesskab maskiner og reservedele fra New Holland såvel til landbrugs- som entreprenørmaskiner.

De tre firmaers fremtidsplaner går på at stå som stærke samarbejdspartnere overfor deres kunder uanset størrelse, hvorfor de konstant arbejder på at udvikle sig og dermed være et skridt foran. Dette nye udvidede samarbejde vil komme såvel kunderne som de enkle firmaer til gode i form af en bedre fremtidssikring med mulighed for at trække på et meget større reservedels- og maskinlager. Kunderne vil derfor komme til at mærke en hurtigere levering af reservedele, takket være et bedre flow på tværs af disse lagre, og mulighed for hurtigere at kunne få maskiner til straks levering.

De tre New Holland forhandlere kender hinanden godt, da de gennem mange år har haft et godt samarbejde med fælles stand på Åbenrå dyrskue, og de seneste år er det blevet suppleret af fælles markdemonstrationer. Strukturforandringen indbefatter et stærkere indkøbs installation uden at gå på kompromis med at kunne servicere kunderne lokalt. Det har været vigtigt i udarbejdelsen af dette nye tiltag, at hvert firma fortsætter selvstændigt, som de er i dag. De tre firmaer vil også fortsætte med at sælge deres respektive mærker af maskiner og redskaber.

De tre sønderjyske New Holland forhandlere har allerede god erfaring med kollektiv markedsføring af fælles arrangementer. Denne positive erfaring vil fremadrettet også blive brugt på i forening at udbringe budskab om samt salg af New Holland maskiner. Summa summarum: Gode hver for sig, men endnu bedre sammen!

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next