bannerPos

Styrket blåt-gult samarbejde i det Sønderjyske

Fra venstre på fotoet ses John Petersen og Torben Petersen (PN Maskiner), Christian Thomsen og Hans-Christian Mathiesen (Brovig Maskiner) og Magne Pagård (Schrøders Eftt M.P. Maskincenter). Foto af Ditte Lolk Laursen (PN Maskiner)

Per Jørgensen

Journalist
15-11-2018 12:13
De sønderjyske New Holland forhandlere kommer i fremtiden til at stå stærkere takket være deres udvidede New Holland samarbejde, der træder i kraft 1. december.

For at sikre en tidssvarende service af kunderne er de tre New Holland forhandlere Schrøders Eftf. M.P. Maskincenter A/S, Brovig Maskiner ApS og PN Maskiner A/S nu gået sammen og indkøber i fællesskab maskiner og reservedele fra New Holland såvel til landbrugs- som entreprenørmaskiner.

De tre firmaers fremtidsplaner går på at stå som stærke samarbejdspartnere overfor deres kunder uanset størrelse, hvorfor de konstant arbejder på at udvikle sig og dermed være et skridt foran. Dette nye udvidede samarbejde vil komme såvel kunderne som de enkle firmaer til gode i form af en bedre fremtidssikring med mulighed for at trække på et meget større reservedels- og maskinlager. Kunderne vil derfor komme til at mærke en hurtigere levering af reservedele, takket være et bedre flow på tværs af disse lagre, og mulighed for hurtigere at kunne få maskiner til straks levering.

De tre New Holland forhandlere kender hinanden godt, da de gennem mange år har haft et godt samarbejde med fælles stand på Åbenrå dyrskue, og de seneste år er det blevet suppleret af fælles markdemonstrationer. Strukturforandringen indbefatter et stærkere indkøbs installation uden at gå på kompromis med at kunne servicere kunderne lokalt. Det har været vigtigt i udarbejdelsen af dette nye tiltag, at hvert firma fortsætter selvstændigt, som de er i dag. De tre firmaer vil også fortsætte med at sælge deres respektive mærker af maskiner og redskaber.

De tre sønderjyske New Holland forhandlere har allerede god erfaring med kollektiv markedsføring af fælles arrangementer. Denne positive erfaring vil fremadrettet også blive brugt på i forening at udbringe budskab om samt salg af New Holland maskiner. Summa summarum: Gode hver for sig, men endnu bedre sammen!

Nord-West noteringen falder

Nord-West noteringen falder i dag med 4 euro til 60,00 €.

Som en 3-trins raket: Sæt fart på økonomien

Vil man videreudvikle sin bedrift, er det vigtigt at kende såvel ens økonomi som de rigtige nøgletal. Og så har elementer som skatteregnskab, årsrapport og fraktilanalyse med benchmark stod betydning.

Nu kan man efterisolere på en eftermiddag

Energioptimering topper danskernes ønsker for boligen, og nu kan et nyt isoleringsprodukt opfylde ønsket nemt og endda kradsefrit.

Tolv meter ballevogn

Metsjö lancerer en tolv meter udgave af MetaX ballevogn med eller uden hydraulisk lastsikring.

Comeback til tysk læsser hos nordjysk forhandler

Efter ni års fravær er Tahlers minilæssere tilbage på programmet hos Vestergaards Maskinservice. Siden sidst har læsserne blandt andet fået hydraulisk hæve/sænke-tag og ny motor.

Chaufførlærlinge er vigtige for SPF-Danmark

Når SPF-Danmark A/S tager nye chaufførlærlinge ind, er det som oftest unge mennesker med en landbrugsmæssig baggrund.

Rolig uge i majs, kartofler og sukkerroer

Der er kun registreret få angreb af skadegørere i majs, kartofler og sukkerroer i planteavlskonsulenternes registreringsnet i ugens løb.

Nemt at se græsukrudt i vintersæden lige nu

Det er nu, du skal kigge efter græsukrudt, for det er nemt at spotte i den uhøstede vintersæd, lyder det fra Seges.
Side 1 af 1587 (31737 artikler)Prev1234567158515861587Next