bannerPos

Styrket blåt-gult samarbejde i det Sønderjyske

Fra venstre på fotoet ses John Petersen og Torben Petersen (PN Maskiner), Christian Thomsen og Hans-Christian Mathiesen (Brovig Maskiner) og Magne Pagård (Schrøders Eftt M.P. Maskincenter). Foto af Ditte Lolk Laursen (PN Maskiner)

Per Jørgensen

Journalist
15-11-2018 12:13
De sønderjyske New Holland forhandlere kommer i fremtiden til at stå stærkere takket være deres udvidede New Holland samarbejde, der træder i kraft 1. december.

For at sikre en tidssvarende service af kunderne er de tre New Holland forhandlere Schrøders Eftf. M.P. Maskincenter A/S, Brovig Maskiner ApS og PN Maskiner A/S nu gået sammen og indkøber i fællesskab maskiner og reservedele fra New Holland såvel til landbrugs- som entreprenørmaskiner.

De tre firmaers fremtidsplaner går på at stå som stærke samarbejdspartnere overfor deres kunder uanset størrelse, hvorfor de konstant arbejder på at udvikle sig og dermed være et skridt foran. Dette nye udvidede samarbejde vil komme såvel kunderne som de enkle firmaer til gode i form af en bedre fremtidssikring med mulighed for at trække på et meget større reservedels- og maskinlager. Kunderne vil derfor komme til at mærke en hurtigere levering af reservedele, takket være et bedre flow på tværs af disse lagre, og mulighed for hurtigere at kunne få maskiner til straks levering.

De tre New Holland forhandlere kender hinanden godt, da de gennem mange år har haft et godt samarbejde med fælles stand på Åbenrå dyrskue, og de seneste år er det blevet suppleret af fælles markdemonstrationer. Strukturforandringen indbefatter et stærkere indkøbs installation uden at gå på kompromis med at kunne servicere kunderne lokalt. Det har været vigtigt i udarbejdelsen af dette nye tiltag, at hvert firma fortsætter selvstændigt, som de er i dag. De tre firmaer vil også fortsætte med at sælge deres respektive mærker af maskiner og redskaber.

De tre sønderjyske New Holland forhandlere har allerede god erfaring med kollektiv markedsføring af fælles arrangementer. Denne positive erfaring vil fremadrettet også blive brugt på i forening at udbringe budskab om samt salg af New Holland maskiner. Summa summarum: Gode hver for sig, men endnu bedre sammen!

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next