Alice Østergaard Rasmussen

25-års jubilæum: Køkkenassistent, LandboNord

Køkkenassistent i LandboNord, Alice Østergaard Rasmussen, kan den 1. oktober fejre 25-års jubilæum i LandboNord. Interessen for at tilberede gode måltider har Alice Østergaard Rasmussen haft lige så længe, hun kan huske, og det er der mange i LandboNord, som er glade for.

Siden 1998 har Alice Østergaard Rasmussen været med til at sikre brændstof til de ansatte samt mange af LandboNords kunder, som hvert år er til møder i Brønderslev. Egentlig begyndte hun karrieren i LandboNord på det, der dengang var LandboGården i Hjørring. Her ville den daværende centerleder starte en kantineordning op for de omkring 75 ansatte, og Alice Østergaard Rasmussen blev spurgt, om hun ville stå for det. Hun tog imod udfordringen, og hun sørgede for mad til de ansatte først i Hjørring, og senere hen da rådgivningen blev fusioneret til LandboNord og flyttede hovedkontoret til Brønderslev.

I Brønderslev fik hun selskab af to nye kollegaer, og køkkenets opgaver blev flere. I dag består de blandt andet af en kantineordning for de ansatte med morgenkaffe og frokost. Det er mødeforplejning, jubilæer og større arrangementer, som er en fast del af LandboNords aktivitetskalender gennem hele året. Nogle af hendes opgaver består i dag blandt andet af bagning, pålæg og servicering af kontorets te-køkkener.

Alice Østergaard Rasmussen kom til LandboNord med en bred erfaring fra forskellige køkkener i Vendsyssel. Efter endt uddannelse som køkkenassistent arbejdede hun flere steder blandt andet i køkkenet på Brønderslev Sygehus, Centralkøkkenet i Hjørring og plejehjemmet Solhjem, hvor hun var ansat i 16 år.

Privat bor Alice i Vittrup med sin mand Erik. Sammen har de tre voksne døtre, svigersønner og fem børnebørn. Meget af fritiden bliver også brugt i haven eller i sommerhuset i Nr. Lyngby. Hun er glad for en tur i teateret eller biografen, og når der skal slappes af, er det gerne med en god lydbog i ørene.

Alice Østergaard Rasmussens jubilæum bliver fejret internt i LandboNord.

Side 1 af 53 (1257 artikler)Prev1234567515253Next
OK

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.