Steffen Birk Gammelgaard

Kommerciel udviklingschef, Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Steffen Birk Gammelgaard er ansat i Innovationscenter for Økologisk Landbrug som kommerciel udviklingschef, og økologien som arbejdsfelt er ikke tilfældig.

- Det betyder rigtigt meget for mig at arbejde med noget, der giver mening. En god sag. Mit arbejde skal også betyde noget for mig personligt, og det gør økologisk landbrug, fordi det er vigtigt, at vi tager ansvar for den verden, vi lever i og sætter gode aftryk for dem, der kommer efter os. Vi skal passe på naturen og miljøet, og økologien er en vigtig faktor i den sammenhæng – og en vigtig del af løsningen på de udfordringer, samfundet står midt i.

Steffen Birk Gammelgaard er uddannet inden for salg, rådgivning og ledelse og har tidligere været ansat hos SEGES Innovation og siden hos Danish Agro som markedschef primært inden for planteavl. Han er selv vokset op på et landbrug og har altid været med til at dyrke planter i sin fritid.

- Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen i Innovationscenter for Økologisk Landbrug, så vi sikrer, at vi hele tiden skaber værdi og relevans for landmænd, rådgivere og andre samarbejdspartnere fra hele værdikæden. Vi skal gøre en positiv forskel for dansk landbrug, så det også kan ses på landmandens bundlinje. Og vi skal sikre, at vi hele tiden er relevante i en verden, der konstant forandrer sig – og særligt i landbruget i disse år med aktuelle udfordringer omkring klima og biodiversitet.

Side 1 af 55 (1317 artikler)Prev1234567535455Next
OK

Navne

Flere navne

Jobs

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.