Lone Najbjerg

Økonomiassistent, SAGRO

Lone er kulturbærer

Bruger sit smittende humør til at skabe god stemning og gensidig tillid på arbejdspladsen

På en arbejdsplads med mange kolleger opstår der særlige kulturbærere. I SAGRO er en af kulturbærerne Lone Najbjerg, en humørbombe, der slet ikke kan lade være med at gøre andre glade og få dem til at føle sig godt tilpas.

Lone, som den 1. oktober kan fejre 40 års jubilæum som revisorassistent, har igennem sin lange karriere altid været at finde i samarbejdsudvalg eller personaleforening, hvor hun har brugt sit smittende humør til at skabe tillid og få sammenbragte kolleger til at stole på hinanden.

I hendes arbejdsliv var det skelsættende, da hun for 10 år siden blev ”tvangsflyttet” fra Brørup til et helt nyt hus i Esbjerg, da Landbogården i Brørup blev lukket på grund af en fusion.

- Jeg blev tvunget ud af de trygge rammer og var virkelig nervøs, men når jeg ser på det i dag, så har de sidste 10 år været de bedste af de 40 år, siger hun.

Hun fik nemlig lov at være med til at skabe kulturen i det nye hus.

- Vi har en arbejdsplads, hvor der er frihed til at tage ansvar, så det er op til én selv at sætte noget i gang, slår hun fast. En mulighed, hun selv har brugt til for eksempel at kaste sig over digitaliseringen i branchen.

- Jeg er nysgerrig – og måske også lidt dovent anlagt - så når der bliver opfundet noget smart, så skal vi da med! Jeg skubber lidt til kunderne, for digitalisering gør det nemmere for mig – og på sigt også billigere for kunden, siger hun.

Både privat og på arbejde er Lone Najbjerg entertainer. Man går ikke forgæves, hvis man skal bruge en god parodi eller et morsomt indslag ved personalefesten. ”Kollegerne er mit publikum”, siger hun grinende.

Receptionen i anledning af Lone Najbjergs 40 års jubilæum holdes hos SAGRO i Esbjerg fredag den 4. oktober. Og den bliver garanteret underholdende.

Side 1 af 47 (1106 artikler)Prev1234567454647Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.