Lars Damsholdt Balle

Ny partner i Odense, Edc Erhverv Poul Erik Bech, København

Side 1 af 76 (1803 artikler)Prev1234567747576Next

Seneste Nyt

EU-produktionen af oksekød ventes ifølge en prognose at falde med 8,3 procent fra 2018-20 (gennemsnit) til 2030. Arkivfoto

Prognose: Mindre okse- og svinekød i EU

Både okse- og svinekødsproduktionen står foran et fald i de kommende år ifølge prognosen »EU Agricultural Outlook 2020-2030«. Vurderingen er, at øget fokus på klima og miljø vil sætte sit præg på forbruget.

På Nydamsgaarden i Hadsten fravænner de 600 gram større pattegrise i dag, end de gjorde for to måneder siden. Ifølge smågriseproducenten skyldes den positive udvikling tildeling af hørfrøproduktet Easylin til søerne. Det fortæller han i en artikel fra Nordan AgriCore.  Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Øget fravænningsvægt med hørfrø i sofoderet

Der kan fortsat forventes en stor dansk eksport af svinekød til Kina i 2021 ifølge en prognose fra det amerikanske landbrugsministerium, USDA. Foto: Camilla Bønløkke

Prognose: Fortsat stor kinesisk import af svinekød i 2021

I Vietnam går man nu i gang med at lave vaccine, der skal gøre op mod 40.000 svin immune overfor afrikansk svinepest. Foto: Colourbox

ASF-vaccine viser positive resultater

Foto: Pixabay

Kvægtuberkulose fundet i Bayern

Johnny Lauritzen (til venstre) får en corona-korrekt velkomst af Stenderups administrerende direktør, Troels Stausholm Jensen. | Foto: Stenderup.

Ny i Stenderup

Niels Kristian bliver Bednars nye salgs- og produktchef for og skal yde salgssupport og produktrådgivning til forhandlernetværket af Bednar i Danmark. | Foto: Danish Agro.

Ny salgs- og produktchef for Bednar

Grelle eksempler på overløb af spildevand har været mange i de seneste år. På billede ses her en udledning fra 2019 fra Sønderjylland, som fandt sted tæt på en flok græssende køer.

Landmandsdebattør: Absolut behov for stramninger af krav til renseanlæg

Opførelsen af et permanent hegn langs den tysk-polske grænse i Brandenburg gør gode fremskridt. Af i alt cirka 250 kilometer er cirka 150 kilometer afsluttet. | Foto: Colourbox.

Nu over 500 ASF-tilfælde: Tyskland i lang og sej kamp for at blive ASF-fri

Patriotisk Selskab må som alle andre ændre på konceptet af årets planteavlskonference, og ikke lige som sidste år indbyde til samling i Odense Congress Center. I år afholdes i stedet webinar med mulighed for direkte spørgsmål til indlægsholdere og efterfølgende fremsendes videoer med plantefagligt indhold. På fotoet fra sidste år konference ses fra venstre Henrik Galsgaard, inspektør Wedellsborg Gods, Christian Vestager, direktør Patriotisk Selskab, og Charlotte Poder, der er kommunikationsansva

Patrioterne ser frem mod et lysere 2021

Onsdag den 27. januar afholder Patriotisk Selskab planteavlskonference, i år som onlive via Teams.

De tidlige symptomer på lys bladplet er mørk eller gullig-farvning i pletter. Fotos: Ghita Cordsen Nielsen, Seges

Allerede her i januar ses angreb af lys bladplet

Den betragtelige kvælstofpulje en kløvergræsmark opbygger har især for økologer en stor værdi for kvælstofforsyningen, og var det ikke for den kommende klimadiskussion er der ikke meget, der peger mod større intervaller mellem

Omlægning af kløvergræsmarker

Bladlusen Aphis spiraecola Patch (Hemiptera, Aphididae) har endnu intet dansk navn, men kan leve på mindst 20 forskellige planteslægter og er dermed meget polyfag. | Foto: Københavns Universitet.

Suger næring og skider på planten: Ny invasiv bladlus fundet på æbletræer i Danmark

Johnny Lauritzen (til venstre) får en corona-korrekt velkomst af Stenderups administrerende direktør, Troels Stausholm Jensen. | Foto: Stenderup.

Ny i Stenderup

Niels Kristian bliver Bednars nye salgs- og produktchef for og skal yde salgssupport og produktrådgivning til forhandlernetværket af Bednar i Danmark. | Foto: Danish Agro.

Ny salgs- og produktchef for Bednar

Bjarne P. Nielsen er både grundlægger og ejer af Maskingrossisten.dk. Efter salget af virksomheden, er han startet som sælger hos Maskiner A/S. Han har 20 års erfaring i branchen, blandt andet som leder af Maskinhuset i Vissenbjerg.

Maskingrossist opkøbt

Agromeks direktør Claus Hermansen glæder sig over, at konceptet med Agromek Stars Special Edition 2021 er blevet godt modtaget. Foto: Wiegaarden.

Agromek drysser stjerner over produktnyheder

Selv ikke efter syv dage i høj lufttemperatur blev kvaliteten af majsblokkene forringet.

Varmt vejr påvirker ikke ensilageblokkes kvalitet

Italiensk undersøgelse viser, at godt komprimeret grovfoder i flere dage kan opbevares i blokke i foderkøkkenet – også i varmt vejr – uden at kvaliteten forringes.

De har svært ved at afsætte oksekød hos Danish Crown for tiden, da efterspørgslen på oksekød, der ikke er i sæson, er lav. Arkivfoto.

Oksekødsmarkedet: Dyre udskæringer står i stampe

Foderbordet fra den oprindelige stald på Bangsbo udgør fortsat et vigtigt samlingspunkt for jerseykøerne. Til venstre de tre Lely-robotter og til højre dybstrøelsesstalden. Fotos: Erik Hansen

Stort ta’ selv-bord i rekordbesætning

Silkeborgvirksomheden præsenterer en ny cutter, som består af et fødebord, selve cutteren og en elevator. Fotos: One2Feed

Ny cutter klarer rundballerne

Ejendomsmægler

Dronninggård Skov

10.250.000 kr.

  • Bolig : 355 m2
  • Grundareal : 38 ha

Ejendomsmægler

22,5 ha Landbrug med skov

3.000.000 kr.

  • Bolig : 0 m2
  • Grundareal : 23 ha

Ejendomsmægler

Landbrugsjord

6.250.000 kr.

  • Bolig : 0 m2
  • Grundareal : 40 ha

Mere fra L-MedieHus

På print

Få Effektivt Landbrug ind ad dørsprækken eller abonner på en af vores lokale ugeaviser.

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig L-MedieHus' nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os for landbrugsnyheder i dit feed.