bannerPos

Ny direktør i Topdanmark

07-11-2019 10:09

Salg af flere erhvervsforsikringer og pensionsopsparinger gennem samarbejder med blandt andet store banker. 

Sådan lyder meldingen fra Topdanmarks nye direktør for Landbrug og Erhverv Monica Diaz, som har været direktør for partnerskaber i Codan, og som overtager roret, efter at Topdanmarks mangeårige vellidte direktør for Erhverv og Landbrug Pia Laub sagde op.

- Topdanmark har netop fået et stort nyt partnerskab med Nordea og har allerede i flere år haft erfaring med store partnerskaber - herunder med Sydbank. Begge banker har mange erhvervskunder, som ofte har brug for god sparring omkring deres forsikringsforhold. De store gode partnerskaber vil jeg som direktør sætte endnu mere fokus på i Topdanmark Erhverv og Landbrug fremadrettet, siger Monica Diaz. 

 

NIR i bagagerummet giver skarpere beslutninger

Et transportabelt NIR-apparat giver kvægrådgiver Jesper Rask Pedersen svar på tørstof, protein og meget mere i græs, majs og foderblandinger nu og her.

Spædgrisediarré kan være en hård nød at knække

Der er ikke tale om en enkeltstående løsning til de besætninger, der oplever udfordringer med tidlig spædgrisediarré. Men svinedyrlæge Kjetil Johansen har positive erfaringer med at se nærmere på de vacciner, der anvendes i forebyggelsen.

- Regeringen er med det her i gang med at nedlægge dansk landbrug

Venstres Erling Bonnesen (V) fortæller, at det virker helt surrealistisk, at regeringen ser ud til at beslutte, at der med de næste vandområdeplaner skal køres med to forskellige målstreger. År 1900 står således til at blive droppet som referenceår for klorofyl, mens man holder fast i år 1900 som referenceår for ålegræs.

Mindre septoria og mere gulrust i vinterhveden

Når den sidste sprøjtning i vinterhvede skal køres, er det vigtigt at være opmærksom på, at der i år er et højt smittetryk fra gulrust, påpeger rådgiver fra Velas.

Sammenligning af økologi og konventionel dyrkning

Effektivt Landbrug bragte tirsdag 19. maj en artikel, hvis overskrift konkluderede: Nærmest ingen forskel mellem økologisk og konventionel planteavl i miljø- og klimapåvirkning. Men passer det virkelig - eller er det en tilsnigelse?

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.
Side 1 af 1851 (37006 artikler)Prev1234567184918501851Next