bannerPos

Ny direktør i Topdanmark

07-11-2019 10:09

Salg af flere erhvervsforsikringer og pensionsopsparinger gennem samarbejder med blandt andet store banker. 

Sådan lyder meldingen fra Topdanmarks nye direktør for Landbrug og Erhverv Monica Diaz, som har været direktør for partnerskaber i Codan, og som overtager roret, efter at Topdanmarks mangeårige vellidte direktør for Erhverv og Landbrug Pia Laub sagde op.

- Topdanmark har netop fået et stort nyt partnerskab med Nordea og har allerede i flere år haft erfaring med store partnerskaber - herunder med Sydbank. Begge banker har mange erhvervskunder, som ofte har brug for god sparring omkring deres forsikringsforhold. De store gode partnerskaber vil jeg som direktør sætte endnu mere fokus på i Topdanmark Erhverv og Landbrug fremadrettet, siger Monica Diaz. 

 

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next