bannerPos

Ny hos Patriotisk Selskab

24-01-2020 13:15

Patriotisk Selskab med base i Odense har pr. 1. januar ansat Kristian Bak Larsen (30) som økonomikonsulent.

Kristian er cand.oecon.agro. og har desuden en baggrund som faglært landmand, hvorfra han har erfaring med planteavl og svinebrug. Kristian kommer fra en stilling som landbrugsrådgiver hos DLR Kredit og har tidligere arbejdet som studentermedhjælper og driftsøkonomiassistent hos Landbrug & Fødevarer, Dakofo og Gefion (VKST).

Hos Patriotisk Selskab kommer han til at arbejde med årsrapporter, skat, finansiering, budgetter og virksomhedsanalyser.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next