A-1176

Vi er specialister i ernæring af spæde dyr. Vi producerer og sælger produkterne Biopect, Colodan Feed, Sparkodan, Bicando, Ferkofer og Tandemate.

Hvem er Biofiber-Damino A/S?

Biofer-Damino
Biofiber-Damino A/S er en dynamisk virksomhed beliggende i Gesten. Firmaets hovedaktivitet er udvikling, fremstilling og markedsføring af “animal health”-produkter af høj kvalitet, baseret på naturlige råvarer og ingredienser, til unge produktionsdyr i de første uger af deres liv. I dag er firmaet en af de førende udbydere i Europa af “non-medicated”-produkter.

Biofiber-Damino A/S råder i dag over et unikt, moderne produktionsanlæg, der lever op til de nyeste normer og teknologier, samt patenter, der dækker produkter såvel som processer. Firmaets produkter sælges over hele verden, med en eksportandel på mere end 90%.

Biofiber-Damino A/S har i en lang årrække gennemført forsøg – også i udlandet under forskellige forhold og klimatiske betingelser – for at kunne dokumentere produkternes effektivitet, ligesom firmaet også samarbejder tæt med danske og internationale universiteter og forskningsinstitutioner.

Biofiber-Damino A/S er certificeret i henhold til standarderne ISO 22000, GMP+ og VLOG. Sortimentet omfatter følgende produktgrupper, hvor Biofiber-Damino A/S i årenes løb har opnået en stor ekspertviden:

COLOSTRUM
Biofiber-Damino A/S indsamler IBR-fri colostrum fra køer i udvalgte, lokale besætninger. Colostrum tørres til et pulver på en skånsom måde for at sikre et højt indhold af immunoglobuliner. Pulveret bruges bl.a. i ren form til kalve og som hovedingrediens i en starthjælp til nyfødte pattegrise.

FORDØJELSE
Diætetisk tilskudsfoder til brug ved fordøjelsesforstyrrelser (diarré) til stabilisering af væske- og elektrolytbalancen hos kalve, smågrise, gedekid og lam. Vores diætetiske foderblandinger består af special-behandlede plantefibre, letoptagelig energi og har et højt indhold af elektrolytter. Foderet kan bruges ved risiko for fordøjelsesforstyrrelser samt under og efter perioder med fordøjelsesforstyrrelser.

JERNTILSKUD
Jerntilskuddet FerkoFer er en sikker og praktisk måde at opfylde pattegrisenes individuelle jernbehov i diegivningsperioden. FerkoFer er mikroindkapslet og kombinerer flere jernkilder, laktose, fibre og sødestof. Ved tre tildelinger opfylder det grisenes behov for jern uden injektion.

Produktnyheder & Tilbud

Colodan Feed

ColoDan Feed er et tilskudsfoder til kalve fremstillet af tørret råmælk fra danske besætninger og indeholder 99% råmælk. Råmælken indsamles fra udvalgte lokale besætninger og stammer fra de to første udmalkninger efter kælvning, hvor indholdet af immunstoffer og næringsstoffer er højest. ColoDan Feed er fremstillet ved en skånsom tørringsproces så de bioaktive stoffer i råmælken bevares.

 • Højt indhold af immunstoffer & næringsstoffer
 • Sikker start på levet
 • Færre sygdomsproblemer
 • Lavere dødelighed
 • Bedre tilvækst
 • Arbejdslettelse

TandeMate

TandeMate er et tilskudsfoder til stabilisering af fordøjelsen omkring fravænning. TandeMate er et fibertilskud bestående af fermenteret pileekstrakt, udvalgte fibre og gær. Fravænningen er en stressfuld periode for grisen og derfor er det vigtigt at støtte grisens fordøjelsessystem i denne periode så grisen kommer godt igennem fravænningsperioden.

 • Indeholder Dansk fermenteret pileekstrakt
 • Stabiliserer fordøjelsen
 • Stimulerer tarmsundheden
 • Fremmer gode bakterier i tarmen
 • Hæmmer skadelige bakterier i tarmen
 • Binder toxiner som udskilles med gødningen.
Galleri
BioPect
Colodan Feed
FerkoFer
TandeMate
SparkoDan
Mød os på Nutrifair
Ulla Hansen
Product Manager Calves
Jeg vil gerne kontaktes
Sussi Thomasen
Product Manager Piglets
Jeg vil gerne kontaktes
Hold kontakten
Ring til os
75 55 74 11
Skriv til os
sales@damino.com
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside