Velas Vissenbjerg inviterer til kundearrangementet Fremtidens Landbrug

Velas åbner dørene for fremtidens landbrugere - få en pause og snak høsten igennem med dine kollegaer.
Du kan se frem til en fantastisk dag fyldt med faglige input, netværk og god stemning.

Investér nogle timer og bliv klogere på dine fremtidige muligheder og få indspark til, hvordan du selv tager styringen.

Kom og bliv opdateret:

  • Vi stiller skarpt på fremtidens landbrug og teknologier indenfor landbruget
  • Indspark til nye områder og mulige vinkler ved din bedrift/virksomhed
  • ESG. Du skal ikke være den bedste i verden, men den bedste FOR verden. Vær på forkant med tendenser og krav. Fremtidens udfordringer kan blive dine muligheder
  • Åbn øjnene for nye forretningsområder og vær klar - hvilke muligheder er der fremover ved den nye CAP-reform?
  • Den professionelle landbruger - hvorfor skal du tage styringen for ESG på din bedrift?
  • Hvornår du skal købe gødning og sælge dine afgrøder?

 

Program:

Kl. 12.00 – 13.00 Velkomst m. Erling Bonnesen                                                                

Kl. 13.00        Første indlægsrunde         A  (Sal 1)                      B  (Sal 2)                C  (Sal 3)

Kl. 14.00        Anden indlægsrunde         D  (Sal 1)                     B  (Sal 2)                C  (Sal 3)

Kl. 15.00        Tredje indlægsrunde         D  (Sal 1)                                                         A  (Sal 3)

Kl. 16.00        Lars Tvede finansmand og iværksætter afrunder dagen:

Hvad kommer til at præge udviklingen i dansk landbrug de kommende år? 

Holder dine strategier og investeringsplaner i fremtiden, eller bliver du kørt over af de nye tendenser – kødfrie/økologi/?

Dommedagsprofeterne – holder det vand? Eller løser ny teknologi verdens udfordringer?

Hvad skal du lave, når maskinerne kører sig selv? Er fremtidens landbrugere programmører?

Jord, sikker investering på længere sigt? ”Bliver jord noget, man sælger”

Hvordan bliver produktionen af landbrugs produkter, fødevarer. Plantemælk fremfor komælk. Laboratoriekød eller frilandsgris, vertical farmning,  

Kl. 17.00        Tak for i dag

 

Forplejning:

Mellem indlæggene har du mulighed for at få en snak med din rådgiver og en kollega - der vil dagen igennem være:

  • Ristede pølser
  • Sandwich
  • Fadøl og vand
  • Kaffe
  • Kage

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende og hyggelig dag!

09-09-2022
12.00.-.17.00
Velas
velas Vissenbjerg