»En have i gave«-vært inviterer til temaaften: - Haven skal skabe glæde – ikke stress

Haveselskabet, afdeling Svendborg, inviterer mandag den 10. oktober klokken 19.00-21.30 til foredrag med Dorthe Kvist, der vil fortælle om havetrends lige nu og lige om lidt.

Dorthe Kvist, der er kendt fra TV 2-programmer som Årets dejligste have og En have i gave, er havedesigner, forfatter, stylist, blogger og ejer af MELT Designstudio.

Hendes speciale er at skræddersy haver, så de passer præcis til de mennesker, der skal bruge dem – og ikke mindst at få det hele til at virke. Hun er stor tilhænger af havedesign med sjæl og personlighed og en ivrig fortaler for, at haven skal skabe glæde – ikke stress.

Uderummet er det nye sort

Dorthe Kvist vil denne aften sætte fokus på, hvad der sker på have-fronten lige nu og lige om lidt, hvor uderummet er det nye sort, og haven er den nye luksus. Det er in at være ude, og haven er hottere end nogensinde før. Men hvordan indretter vi os derude, og hvad skal vi satse på i forhold til planter, farver og materialer? Og hvad er på vej op og ned på have-barometret?

Desuden vil havedesigneren komme ind på de globale strømninger og tendenser inden for haven i fremtiden – og hvordan vi gør dem lokale.

Arrangementet finder sted i Svendborg Idrætscenter. Find mere om pris og tilmelding på haveselskabets hjemmeside.

Læs også