I dag bliver der sat lup på oksekødet.

Det sker på Madens Folkemøde på Engestofte Gods ved Maribo.

Fokus vil være på oksekød som smagsgiver til det grønne køkken, lyder det fra Agnete Malene Boye, der er Projektleder og kommunikationsrådgiver på arrangementet.

Hun fortæller, at der er indbudt omkring 100 holdningsbestemte personer fra fødevarebranchen til at deltage i debatten, som foregår i tidsrummet klokken 11.00-13.00.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement