Høstmarked har fået vokseværk

Traditionen tro bliver høsten fejret på torvet i Grenaa den 7. oktober.

Der bliver mulighed for at se heste, kaniner, køer, kalve, får og store landbrugsmaskiner, når landbruget den 7. oktober kommer til Grenaa.

For høsten er i hus, og det bliver fejret til Grenaas traditionsrige høstmarked fra 10.00-14-00.

I år er det ikke alene Torvet, som danner rammen om festlighederne, for høstmarkedet har fået vokseværk og har spredt sig til Lillegade og Storegade, og som noget nyt holder byens butikker åbent helt til kl. 15.00, skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse.

Det er Djursland Landboforening, som i samarbejde med LandboUngdom og Handel Grenaa byder velkommen til denne dag fyldt med aktiviteter for hele familien, hvor man blandt andet kan dyste i trillebørræs, presse en halmballe, gå på opdagelse i følekasserne eller prøve det lille minitog.

Karle- og Pigelauget fra Det grønne Museum er som altid på pladsen, hvor de bager pandekager, og dagen igennem vil der være sjove konkurrencer, hvor man også kan vinde præmier.

Der vil være madboder og salg af grønsager og honning og andre landbrugsprodukter på pladsen.

Derfor opfordrer landboforeningen til at tage familien under armen og komme til, hvad de beskriver som årets hyggeligste høstmarked.

Læs også