bannerPos

Besøg på bedrift i Højer

Niels Martin Krag og familie på bedriften ved Højer.

Redaktionen

12-06-2019 06:27

SLF’s årlige bedriftsbesøg holdes i aften, onsdag, hos Niels Martin Krag ved Højer. Han er mælkeproducent med 385 malkekøer og driver 250 hektar, og så er han nyt bestyrelsesmedlem i SLF.

Tager man turen til Højer i aften, kan man se hans bedrift og komme en tur ud i markerne. Samtidig vil Niels Martin Krag fortælle, hvordan han har valgt at drive sin virksomhed, og hvorfor han nu har valgt at gå ind i politisk foreningsarbejde.

Desuden kan man høre et oplæg om datavisualiserings-systemet dash board. Tilmelding skal ske på slf.dk.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next