bannerPos

Besøg på bedrift i Højer

Niels Martin Krag og familie på bedriften ved Højer.

Redaktionen

12-06-2019 06:27

SLF’s årlige bedriftsbesøg holdes i aften, onsdag, hos Niels Martin Krag ved Højer. Han er mælkeproducent med 385 malkekøer og driver 250 hektar, og så er han nyt bestyrelsesmedlem i SLF.

Tager man turen til Højer i aften, kan man se hans bedrift og komme en tur ud i markerne. Samtidig vil Niels Martin Krag fortælle, hvordan han har valgt at drive sin virksomhed, og hvorfor han nu har valgt at gå ind i politisk foreningsarbejde.

Desuden kan man høre et oplæg om datavisualiserings-systemet dash board. Tilmelding skal ske på slf.dk.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next