Stor opbakning til Hjørring Dyrskue

Fra Hjørring Dyrskue sidste år. Arkivfoto: Tenna Bang.
30-05-2018 13:00:39
Med flere end 670 tilmeldte dyr til Hjørring Dyrskue 2018 og fremgang i alle de andre udstillinger, er der lagt op til et fantastisk dyrskue.
I år er der over 670 dyr tilmeldt til dyrskuet inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste, får, kaniner, høns og andet fjerkræ, hvilket vækker stor begejstring hos arrangørerne bag Hjørring Dyrskue.
 
- Vi er utrolig glade for, at der er så stor opbakning til dyreudstillingen og dyrskuet generelt i år. Vi var lidt bekymrede med hensyn til tilmelding af heste til skuet pga. herpes situationen, men der er næsten 100 heste tilmeldt i år, hvilket er en del flere end sidste år, så det er jo utroligt positivt, siger formand for Udstillerudvalget, Jørgen Larsen.
 
Der bliver også udstillet en del flere kødkvæg og får end i 2017, og indenfor malkekvæg fastholdes der en god tilslutning på trods af, at de normalt 3 største udstillere ikke deltager i år. Der er også en fin tilslutning til 4H børnedyrskuet med 79 tilmeldinger. Bortset fra 2011, skal vi helt tilbage til år 2000 for at finde en højere tilslutning til 4H - Det lover godt for fremtidige dyrskueudstillere. Med så stor en tilmelding til dyreudstillingen, er der rig mulighed for, at komme helt tæt på de flotte dyr.
 
Dyreudstillingen byder også for første gang i mange år, på flere af de gamle historiske kvægracer. Man vil også kunne opleve krydsningsdyr - både indenfor kvæg og heste. Og som noget helt nyt i år bliver der en udstilling kun med dyreunger, som vi håber specielt børn og barnlige sjæle får meget glæde af.
 
Fremgang i alle udstillinger
Men det er ikke kun dyreudstillingen, der vidner om stor opbakning til Hjørring Dyrskue. Der er fremgang i Maskinudstillingen og Outdoorudstillingen får et endnu større område. Madbazaren sætter rekord med 40 forskellige udstillere, hvilket er 15 flere end i 2017.
 
Hjørring Dyrskue løber af stablen fredag den 22. juni og lørdag den 23. juni 2018.

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer