bannerPos

Landmænd fra nær og fjern til åbent hus

Almas Agro er godt tilfredse med åbent hus-dagen i Hvam.

Redaktionen

09-06-2019 15:50

Trods perfekte forhold for marksprøjtning kom masser af besøgende alligevel fra nær og fjern til åbent hus i Hvam hos Almas Agro.

- Vi er meget tilfredse med dagen, hvor mange af vores kunder kom forbi til en god snak. Der kom også mange nye ansigter, og det er jo altid herligt. Så vi har en del interesserede til vores nye og brugte maskiner, som vi skal følge op på de næste par uger, fortæller en tilfreds Stig Knudsen, administrerende direktør i Almas Agro A/S.

Til åbent hus-arrangementet kunne de besøgende få en faglig snak med specialisterne fra Claas, FieldSense, DLL og SG om finansieringsmulighederne samt høre om det nye lejekoncept First Claas Rental.

Desuden var den helt store maskinpark stillet frem med både Claas-kendinge, Fliegl-tipvogne og forretningens nyheder: Spearhead, VM Loader og DINA-halmvogne.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next