Jagtmesse med trofæopmåling

Messecenter Vesthimmerland er klar til Jagt & Udeliv 2020 – Jyllands største Outdoor- og jagtmesse

Jagt & Udeliv 2020 byder blandt andet på en udstilling af udstoppede dyr.

MESSE Er du friluftsmenneske med interesse for jagt, fiskeri og naturoplevelser, så er Jyllands største outdoor messe Jagt & Udeliv 2020 i weekenden den 22. – 23. februar i Messecenter Vesthimmerland, Aars helt sikkert et besøg værd.

- Igen i år har vi som et af de helt store trækplastre, trofæopmåling på messen både lørdag og søndag, fortæller Marianne Poulsen, vicedirektør for Messecenter Vesthimmerland. Vi får besøg af Lars

Buchard fra Trophypoint, der begge dage vil opmåle trofæer, som publikum kan medbringe på messen.

Udstoppede dyr og falkoner

Endvidere kan man præsentere en stor udstilling med udstoppede dyr, bl.a. på standen med First Class Tryphy i hal 1. Messen får også besøg af falkoner Preben Schøpzinsky fra Nordjysk Falkonertjeneste, der på sin stand fortæller om sine fugle, herunder hvordan man kan regulere bestanden af skadedyr med rovfugle.

Jagt & Udeliv 2020 er en messe for alle der elsker naturen. Den har salg af Jagt- og Safarirejser, stande med fiskeriforeninger, metaldetektorer, salg af ATV’ere og beklædning i helt stor stil.

Elektroniske sigtemidler

På messen har man desuden en stor udstilling med våben samt det sidste nye med optiske elektroniske sigtemidler bl.a. fra JAFI, Våbeneksperten og MB Jagt-Fiskeri-Fritid, der er nogle af de store spillere på hver deres felt.

Ligeledes kan der hentes inspiration og købes udstyr til alle jagtformer, vildtkameraer, lokkefugle og meget mere.

-  Opbakningen til messen er gået over alt forventning, fortsætter vicedirektør Marianne Poulsen, Messecenter Vesthimmerland. Vi får besøg af mere end 80 udstillere fra hele landet, der kommer for at give de jagt- og outdoor interesserede jyder syn for sagen.

- Jagt & Udeliv 2020 bliver vores hidtil største Jagt- og Fiskeriudstilling til dato, så kom og gør et godt køb blandt de mange messetilbud, slutter Marianne Poulsen.

jba

Læs også