bannerPos

300 medarbejdere: DLG tager første spadestik til nyt hovedkontor i Fredericia

CEO i DLG, Kristian Hundebøll (nr. 3 fra venstre), tager her første spadestik til DLG's nye hovedsæde i Fredericia, sammen med blandt andre borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard og adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson. Foto: John Ankersen

Alexander Dornwirth

Videojournalist
26-10-2018 15:00
Landbrugsselskabet DLG har taget første spadestik på et nyt hoved- og regionskontor i Fredericia med udsigt over Lillebælt. Her skal 300 DLG-medarbejdere have deres daglige gang fra midten af 2020.

Første spadestik til DLG’s nye hovedsæde på 7.500 m2 blev taget i dag fredag den 16. oktober. Stedet skal fremover være samlingssted for 300 medarbejderes fra midten af 2020.

- I DLG har vi altid været forandringsparate og har organiseret os på en effektiv måde i takt med udviklingen i landbruget og behovet for at betjene endnu større og mere professionelle landmænd. Det vil vi naturligvis fortsætte med. Vi samler os derfor i vores nye hoved- og regionkontor i Fredericia, som er det største forandringsprojekt, vi nogensinde har kastet os over i DLG’s lange historie, siger Kristian Hundebøll, CEO i DLG.

Han fortæller, at det nye hovedkontor er en vigtig del af DLG's strategi ved navn: "DLG Leading the Way."

-  Vi samler i endnu højere grad koncernen og flytter til en central placering i Danmark, tættere på vores kunder og ejere i landbruget og vores internationale aktiviteter i Tyskland. Beslutningen er et naturligt næste skridt i udviklingen af DLG, siger Kristian Hundebøll, DLG.

Stolt borgmester

Borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard er stolt over, at DLG flytter til byen.

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi glæder os rigtig meget til at følge opførelsen af det nye flotte byggeri og til at byde endnu flere DLG-medarbejdere velkommen i de kommende år, siger han.

Flytningen berører 200 arbejdspladser i København og 100 arbejdspladser fra DLG’s Kundecenter, datterselskabet Vilofoss samt dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn.

DLG har allerede flyttet 80 medarbejdere til midlertidige lokaler i Fredericia.

DLG’s hovedkontor bliver bygget af AP Pension, som også bliver ejere af bygningen. DLG er dermed lejere af bygningen. PLH Arkitekter har tegnet stregerne og er også indretningsarkitekter. NRE Denmark er totalentreprenør og Rambøll er bygherrerådgivere.  

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.

Omlægning med succes

Det økologiske marked er i vækst. Vurderingen i branchen er derfor, at der også fremover vil være behov for flere økologiske producenter.

Prisen på omlægningskornet kommer op igen

Økologi er stadig populært og holder prisen. Prisfaldet på korn under omlægning til økologi er et bump på vejen. Det vurderer økologichef i Agri Nord, Thomas Vang Jørgensen.

Jerseyavlere: - Hvad så når markedet er mættet?

Inden længe er det slut med at aflive jerseytyrekalve, og som det ser ud nu, vil man i stedet kunne lave flere kvier til eksport. Men hvad så når eksportmarkedet er mættet, spurgte flere jerseyavlere ved gårsdagens årsmøde i Dansk Jersey i Esbjerg.

Styrelse lægger sig fladt ned og beklager efterafgrødebrev

Et brev fra Landbrugsstyrelsen, som blev sendt ud torsdag aften til landmænd med efterafgrøder, betød ekstra travlhed på planteavlskontorerne fredag morgen. Brevet gjorde landmænd i tvivl om, hvorvidt de havde indberettet deres efterafgrøder til styrelsen korrekt.
Side 1 af 1632 (32627 artikler)Prev1234567163016311632Next