bannerPos

300 medarbejdere: DLG tager første spadestik til nyt hovedkontor i Fredericia

CEO i DLG, Kristian Hundebøll (nr. 3 fra venstre), tager her første spadestik til DLG's nye hovedsæde i Fredericia, sammen med blandt andre borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard og adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson. Foto: John Ankersen

Alexander Dornwirth

Videojournalist
26-10-2018 15:00
Landbrugsselskabet DLG har taget første spadestik på et nyt hoved- og regionskontor i Fredericia med udsigt over Lillebælt. Her skal 300 DLG-medarbejdere have deres daglige gang fra midten af 2020.

Første spadestik til DLG’s nye hovedsæde på 7.500 m2 blev taget i dag fredag den 16. oktober. Stedet skal fremover være samlingssted for 300 medarbejderes fra midten af 2020.

- I DLG har vi altid været forandringsparate og har organiseret os på en effektiv måde i takt med udviklingen i landbruget og behovet for at betjene endnu større og mere professionelle landmænd. Det vil vi naturligvis fortsætte med. Vi samler os derfor i vores nye hoved- og regionkontor i Fredericia, som er det største forandringsprojekt, vi nogensinde har kastet os over i DLG’s lange historie, siger Kristian Hundebøll, CEO i DLG.

Han fortæller, at det nye hovedkontor er en vigtig del af DLG's strategi ved navn: "DLG Leading the Way."

-  Vi samler i endnu højere grad koncernen og flytter til en central placering i Danmark, tættere på vores kunder og ejere i landbruget og vores internationale aktiviteter i Tyskland. Beslutningen er et naturligt næste skridt i udviklingen af DLG, siger Kristian Hundebøll, DLG.

Stolt borgmester

Borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard er stolt over, at DLG flytter til byen.

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi glæder os rigtig meget til at følge opførelsen af det nye flotte byggeri og til at byde endnu flere DLG-medarbejdere velkommen i de kommende år, siger han.

Flytningen berører 200 arbejdspladser i København og 100 arbejdspladser fra DLG’s Kundecenter, datterselskabet Vilofoss samt dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn.

DLG har allerede flyttet 80 medarbejdere til midlertidige lokaler i Fredericia.

DLG’s hovedkontor bliver bygget af AP Pension, som også bliver ejere af bygningen. DLG er dermed lejere af bygningen. PLH Arkitekter har tegnet stregerne og er også indretningsarkitekter. NRE Denmark er totalentreprenør og Rambøll er bygherrerådgivere.  

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next