bannerPos

300 medarbejdere: DLG tager første spadestik til nyt hovedkontor i Fredericia

CEO i DLG, Kristian Hundebøll (nr. 3 fra venstre), tager her første spadestik til DLG's nye hovedsæde i Fredericia, sammen med blandt andre borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard og adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson. Foto: John Ankersen

AF: ALEXANDER DORNWIRTH

JOURNALIST
26-10-2018 15:00
Landbrugsselskabet DLG har taget første spadestik på et nyt hoved- og regionskontor i Fredericia med udsigt over Lillebælt. Her skal 300 DLG-medarbejdere have deres daglige gang fra midten af 2020.

Første spadestik til DLG’s nye hovedsæde på 7.500 m2 blev taget i dag fredag den 16. oktober. Stedet skal fremover være samlingssted for 300 medarbejderes fra midten af 2020.

- I DLG har vi altid været forandringsparate og har organiseret os på en effektiv måde i takt med udviklingen i landbruget og behovet for at betjene endnu større og mere professionelle landmænd. Det vil vi naturligvis fortsætte med. Vi samler os derfor i vores nye hoved- og regionkontor i Fredericia, som er det største forandringsprojekt, vi nogensinde har kastet os over i DLG’s lange historie, siger Kristian Hundebøll, CEO i DLG.

Han fortæller, at det nye hovedkontor er en vigtig del af DLG's strategi ved navn: "DLG Leading the Way."

-  Vi samler i endnu højere grad koncernen og flytter til en central placering i Danmark, tættere på vores kunder og ejere i landbruget og vores internationale aktiviteter i Tyskland. Beslutningen er et naturligt næste skridt i udviklingen af DLG, siger Kristian Hundebøll, DLG.

Stolt borgmester

Borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard er stolt over, at DLG flytter til byen.

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi glæder os rigtig meget til at følge opførelsen af det nye flotte byggeri og til at byde endnu flere DLG-medarbejdere velkommen i de kommende år, siger han.

Flytningen berører 200 arbejdspladser i København og 100 arbejdspladser fra DLG’s Kundecenter, datterselskabet Vilofoss samt dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn.

DLG har allerede flyttet 80 medarbejdere til midlertidige lokaler i Fredericia.

DLG’s hovedkontor bliver bygget af AP Pension, som også bliver ejere af bygningen. DLG er dermed lejere af bygningen. PLH Arkitekter har tegnet stregerne og er også indretningsarkitekter. NRE Denmark er totalentreprenør og Rambøll er bygherrerådgivere.  

Sønderjysk opstart i populært koncept

Porcus Svinefagdyrlæger inviterer for første gang alle ambitiøse sønderjyske smågriseproducenter og deres medarbejdere til indledende fælles møde og introduktion til Fokus 35 Vital-konceptet. Det sker tirsdag den 23. juni i lokalerne hos Landbosyd i Åbenrå.

Landboforeninger raser mod urealistisk reduktionsmål

En meget lav målbelastning omkring Smålandsfarvandet mellem Sjælland og Lolland-Falster truer 190 landbrugsbedrifter på livet. - Det må være en fejl, lyder det fra Torben Hansen, formand for Gefion, der også undrer sig over, at målbelastningen blev ændret drastisk efter en høring for fem år siden.

- Det er så barokt, at jeg næsten ikke kan tage det alvorligt

Landmand Niels Rasmussen afvander til vandløb, der løber ud i den åbne del af Smålandsfarvandet. Det bliver svært at reducere en udledning, der ikke er der, siger han.

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.
Side 1 af 1853 (37047 artikler)Prev1234567185118521853Next