bannerPos

300 medarbejdere: DLG tager første spadestik til nyt hovedkontor i Fredericia

CEO i DLG, Kristian Hundebøll (nr. 3 fra venstre), tager her første spadestik til DLG's nye hovedsæde i Fredericia, sammen med blandt andre borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard og adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson. Foto: John Ankersen

Alexander Dornwirth

Videojournalist
26-10-2018 15:00
Landbrugsselskabet DLG har taget første spadestik på et nyt hoved- og regionskontor i Fredericia med udsigt over Lillebælt. Her skal 300 DLG-medarbejdere have deres daglige gang fra midten af 2020.

Første spadestik til DLG’s nye hovedsæde på 7.500 m2 blev taget i dag fredag den 16. oktober. Stedet skal fremover være samlingssted for 300 medarbejderes fra midten af 2020.

- I DLG har vi altid været forandringsparate og har organiseret os på en effektiv måde i takt med udviklingen i landbruget og behovet for at betjene endnu større og mere professionelle landmænd. Det vil vi naturligvis fortsætte med. Vi samler os derfor i vores nye hoved- og regionkontor i Fredericia, som er det største forandringsprojekt, vi nogensinde har kastet os over i DLG’s lange historie, siger Kristian Hundebøll, CEO i DLG.

Han fortæller, at det nye hovedkontor er en vigtig del af DLG's strategi ved navn: "DLG Leading the Way."

-  Vi samler i endnu højere grad koncernen og flytter til en central placering i Danmark, tættere på vores kunder og ejere i landbruget og vores internationale aktiviteter i Tyskland. Beslutningen er et naturligt næste skridt i udviklingen af DLG, siger Kristian Hundebøll, DLG.

Stolt borgmester

Borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard er stolt over, at DLG flytter til byen.

- DLG er en fantastisk virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere. Vi glæder os rigtig meget til at følge opførelsen af det nye flotte byggeri og til at byde endnu flere DLG-medarbejdere velkommen i de kommende år, siger han.

Flytningen berører 200 arbejdspladser i København og 100 arbejdspladser fra DLG’s Kundecenter, datterselskabet Vilofoss samt dele af DLG’s tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn.

DLG har allerede flyttet 80 medarbejdere til midlertidige lokaler i Fredericia.

DLG’s hovedkontor bliver bygget af AP Pension, som også bliver ejere af bygningen. DLG er dermed lejere af bygningen. PLH Arkitekter har tegnet stregerne og er også indretningsarkitekter. NRE Denmark er totalentreprenør og Rambøll er bygherrerådgivere.  

Fantastiske muligheder for nytænkning til den nye regering

Dette er et læserbrev, som vi hos Effektivt Landbrug har valgt at bringe i vores medier.

Start med at teste gradueret udsæd på to marker til efteråret

Planteavler Anders P. Møller begynder at kunne se resultater af sin graduering af udsæd og gødning. Præcisionsjordbrug er en disciplin, man hele tiden kan bygge ovenpå – jo flere data, man indsamler, jo mere kan man optimere udbyttet, fremhæver han.

Oplev USA fra New York til Orlando

På en spændende studietur fra 27. oktober til 6. november kan man se mange af USA’s højdepunkter på østkysten, besøge interessante landbrug samt maskinfabrikken i byen New Holland, som har lagt navn til det kendte mærke.

Æblehøst bliver langt under middel

Årets høst af danske æbler bliver nærmest katastrofal. I hvert fald hvis man skal tro flere avlere på Sjælland.

Danske Vandløb: For mange er fortsat med i vandområdeplaner

Antallet af vandløb, der indgår i vandplanerne i den kommende periode, er fortsat urealistisk højt, mener organisationen Danske Vandløb.

Høstoverblik: Godt i gang med høsten i hele landet

Mejetærskerne er i denne uge blevet luftet i vinterbyggen i alle landsdele. Effektivt Landbrug har bedt en række konsulenter fortælle, hvordan høsten er kommet fra start i deres område.

- Jeg kan blive nødt til at blive konventionel landmand igen

Hvis forslaget om at nedsætte den tilladte brug af konventionel gylle og halm bliver vedtaget i økobranchen, så overvejer den økologiske planteavler Klaus Aage Bengtson, som driver små 1.100 hektar, at vende tilbage til konventionel produktion. - Det vil virkelig være ærgerligt, hvis det her bliver hastet igennem. For det virker uigennemtænkt, siger han.

Så høstes der strandsvingel

Onsdag blev de første hektar strandsvingel høstet på Vestfyn. Og den er overraskende tør.

Case IH udfordrer til dyst i marken

Er du frisk på en udfordring, er Case IH klar til at komme forbi med deres Axial Flow-mejetærsker i håb om at kunne præstere lidt bedre, end hvad du selv kan. De udfordrer andre mejetærskere i spild, kernekvalitet og kapacitet.
Side 1 af 1586 (31720 artikler)Prev1234567158415851586Next