bannerPos

Centrovice-underviser: Landmænd har selv et ansvar

Line Christensen, der sammen med en kollega står bag praktiske danskkurser til udenlandsk arbejdskraft, opfordrer landmændene til selv at tage mere initiativ til at få arbejdskraft til at blive i landet.
17-07-2019 09:30
Landmænd kan sagtens gøre mere selv for at få den udenlandske arbejdskraft til at blive, mener ophavskvinde til danskkursus.

Det er Line Christensen og Nicklas Jepsen, juniorkonsulenter hos fynske Centrovice, som står bag sprogkurserne til udenlandske medarbejdere. Udover at de har oplevet en fordobling af elever, og at udlændingene er meget læreivrige, så mener Line Christensen, at vedligeholdelsen og motivationen for det danske hænger meget sammen med udgangspunktet for at lave kurserne.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Frygt for corona-virus på aktiemarkederne

Frygt for Coronavirus sender aktiemarkeder i gulvet.

Danmark arbejder for så grøn landbrugsstøtte som muligt

EU’s landbrugsministre mødtes mandag til møde i Bruxelles. Fra dansk side blev der opfordret til, at EU’s grønne mål i »Green Deal« bliver udgangspunktet for landbrugspolitikken fremover.

Tips til svineproducenter med overskud

De gode tider i den danske svinesektor bør bruges til at sikre fremtiden bedst muligt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i en ny pjece, som Landbrug & Fødevarer har udgivet.

Få et billede af økonomien i landbruget lige nu

LandboSyd præsenterer tirsdag den 4. februar de første regnskabstal for 2019 samt aktuel prognose for 2020. Grundlaget er et solidt talmateriale fra 400 regnskaber.

Uændret tysk notering

Nord-West noteringen er i dag uændret 71,00 euro. Nord-West noteringen for 8-kilos grise er i dag ligeledes uændret 46,60 euro.

Pas på skatten ved brug af underleverandører

Brug af underleverandører kan koste dyrt, hvis ikke du har styr på skatten, advarer ekspert.

Ny online markedsplads for brugte maskiner

Siden 2016 har det danske firma Logpartner A/S formidlet salg af brugte maskiner til kunder i mere end 200 lande over hele verden. Men nu er det tid til at tage det næste skridt med en topmoderne auktionsplatform.
Side 1 af 1754 (35072 artikler)Prev1234567175217531754Next