Hedegaard og Kofoed til Sagro-konference

Direktør for den grønne tænketank Concito, Connie Hedegaard, og viceformand i Landbrug & Fødevarer, Thor Gunnar Kofoed, er blandt talerne til konferencen »Løsninger for fremtiden«, der afholdes senere denne måned.

Der er mange forskellige bud på, hvordan dansk landbrug kan udnytte mulighederne inden for fremtidens dagsorden omkring klima og bæredygtighed.
En stor del af dem bliver repræsenteret, når SAGRO den 22. januar holder konferencen »Løsninger for fremtiden« på Skarrildhus mellem Billund og Herning.

- Vi har prioriteret at gøre FNs verdensmål håndgribelige, så den enkelte landmand kan omsætte det abstrakte til noget konkret hjemme på bedriften, siger afdelingsleder, Sagro Miljø, Lisbeth Tønning, der står bag arrangementet sammen med ejerforeningerne bag Sagro.

- Landbruget er en del af løsningen, og konferencen skulle gerne gøre os klogere på de udfordringer, vi står overfor og give inspiration til, hvordan den enkelte landmand kan komme i gang med klima- og bæredygtighedstiltag.

Derfor bliver både panelet og deltagerne udfordret mere på, hvordan de med hverdagsmål kan se sig selv i det store billede.

Dagen byder på politiske perspektiver på den grønne omstilling, faglig viden om landbrugets klimapåvirkninger og en vifte af indlæg med konkrete eksempler på, hvordan virksomheder har integreret den grønne dagsorden i deres strategi og dermed gjort bæredygtighed til god forretning.

Læs også