Kurser i Summax og LandboSyd Scan

LandboSyds Summax-kunder kan blive opdateret på nye muligheder dels på minikursus, dels på et webinar.

Det bliver nu muligt at stifte nærmere bekendtskab med de nye elektroniske regnskabsløsninger, som LandboSyd tilbyder. Det gælder blandt andet LandboSyd Scan App, som er blevet godt modtaget af mange LandboSyd-kunder.

LandboSyd arrangerer her juni dels et minikursus om Summax og LandboSyd Scan App, dels et webinar. Her bliver en række nyheder gennemgået, og det bliver eksempelvis muligt at opleve, hvordan man nu kan videresende en faktura på mail til sin egen cvr-mail i Summax, hvorefter alle bilagene lander i regnskabsarkivet. I regnskabsarkivet giver Summax automatisk et bilag en afsenderinfo, ligesom betalingsdato og saldo fremgår af fakturaen.

Tidsbesparelse
Arbejdsgangen er, at man så får betalt sin regning i banken og retter ”status” på bilag til ”betalt manuelt”. I forhold til tidligere er det tidsbesparende at kunne videresende PDF til Summax arkiv, og der er mindre tastearbejde.
På kurserne vil vi også vise LandboSyd Scan App, hvor man via app’en kan tage et billede af eks. et bilag, der er kommet med posten, en ”bon/kvittering” man har fysisk. Via app’en videresender man til sit arkiv i Summax med et enkelt tryk.

Sid hjemme ved computeren
Mini-kurset finder sted torsdag d. 21. juni både klokken 11 og klokken 17.00 hos LandboSyd på Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200 Aabenraa. Det er for alle LandboSyds Summax-kunder, der gerne fysisk vil have gennemgået opdateringer og forbedringer. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og kurset forventes at vare cirka en time. Det forventes gentaget efter sommerferien. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
 

Læs også