bannerPos

Pris til fynsk gårdbutik

10-12-2019 10:11

Den familieejede gårdbutik og grøntproducent Torup Bakkegård i Assens Kommune har vundet titlen som Årets Gård- og Specialbutik fra virksomheden nemlig.com, der står for websalg og er leverandør af måltidskasser.

- Det er en stor ære at modtage prisen som årets Gård- og Specialbutik. Vi glæder os til en ny forårssæson i det kommende år, hvor vi skal sælge endnu flere grøntsager, siger Jacob Jacobsen, der er medejer af Torup Bakkegård og pludselig stod med prisen i hånden og æren som Årets Gård- og Specialbutik.

Torup Bakkegård er en af landets førende producenter af grøntsager, hvor der på gården produceres asparges, jordbær, kartofler, kål, løg, salater, ærter og sukkermajs, som kunderne hos nemlig.com har stor glæde af, skriver nemlig.com i en pressemeddelelse.

Gårdbutikken roses for at levere varer af sublim kvalitet og for at være idérig og innovativ, når det handler om salget af varer. Det siger Jack Enevoldsen, kategoridirektør i virksomheden.

Torup Bakkegård har på nemlig.com løftet sin omsætning med cirka 30 procent i 2019 og den vindende gårdbutik har samtidig købt 150 hektarer landbrugsareal på Agernæs og Helnæs, hvor en stor del af arealet benyttes til økologisk produktion af grøntsager.

Foruden Torup Bakkegård var også Simply Chocolate og Gris Lam & Co nomineret til prisen. 26 gård- og specialbutikker sælger gennem kæden, blandt andre Homemate, A.C Perch’s Thehandel, Slagter Lund, Lagkagehuset og mange flere.

På rette spor med Business Check

For mælkeproducent Ole Larsen, Fjerritslev, har muligheden »Udvidet Fraktilanalyse« i Business Check betydet, at han efter tørken i 2018 ændrede grovfoderstrategi. Business Check giver ham et overblik over, hvor det går godt og hvad, der bør have mere fokus.

Få en plan B for generationsskiftet

Et generationsskifte involverer ofte mange familiemedlemmer, og det er ikke altid, at forventningerne er stemt helt af. Her kan et strategiforløb være løsningen, så der ligger en klar plan A for generationsskiftet – og gerne en plan B også, lyder det fra rådgivningschef.

Kameraovervågning af stalde i rivende udvikling

Jysk IT har specialiseret sig indenfor kameraovervågning af stalde. Både teknologi og efterspørgsel er i rivende udvikling – også inden for andre brancher end landbruget.

Hold fast i variable lån

Den danske rente kan sandsynligvis ryge endnu længere ned, så man skal holde fast i variable lån, lyder det fra Hans Fink, cheføkonom i Velas (tidligere LMO og Centrovice) og AgroMarkets.

Sætter fokus på malkeren

Med sin Parlour Performance Analyzer sætter SAC tal på, hvad der foregår i malkegraven. Det er blevet taget godt imod på bedrifterne både i Danmark og udlandet.

Vi elsker stadig sovs og kartofler

Selv om de seneste år har budt på et utal af forskellige madtrends, er der ikke ændret ret meget i danskernes madvaner, viser en ny undersøgelse fra Arla.

Parlamentarikere vil have indført bindende naturmål

Et flertal i Europa-Parlamentet har torsdag vedtaget, at EU bør gå foran og sikre, at 30 procent af EU’s territorium består af naturområder inden 2030. Forkert vej at gå, mener Venstres Asger Christensen.

Gør afgrøderne mere robuste med bio-stimulanter

- Planterne kan i nær fremtid stimuleres på en naturlig måde til at tiltrække mikroorganismer omkring deres rødder og blade, der gør planterne sunde og stærke, lød det på denne uges Plantekongres i Herning.
Side 1 af 1746 (34910 artikler)Prev1234567174417451746Next