Pris til fynsk gårdbutik

Den familieejede gårdbutik og grøntproducent Torup Bakkegård i Assens Kommune har vundet titlen som Årets Gård- og Specialbutik fra virksomheden nemlig.com, der står for websalg og er leverandør af måltidskasser.

- Det er en stor ære at modtage prisen som årets Gård- og Specialbutik. Vi glæder os til en ny forårssæson i det kommende år, hvor vi skal sælge endnu flere grøntsager, siger Jacob Jacobsen, der er medejer af Torup Bakkegård og pludselig stod med prisen i hånden og æren som Årets Gård- og Specialbutik.

Torup Bakkegård er en af landets førende producenter af grøntsager, hvor der på gården produceres asparges, jordbær, kartofler, kål, løg, salater, ærter og sukkermajs, som kunderne hos nemlig.com har stor glæde af, skriver nemlig.com i en pressemeddelelse.

Gårdbutikken roses for at levere varer af sublim kvalitet og for at være idérig og innovativ, når det handler om salget af varer. Det siger Jack Enevoldsen, kategoridirektør i virksomheden.

Torup Bakkegård har på nemlig.com løftet sin omsætning med cirka 30 procent i 2019 og den vindende gårdbutik har samtidig købt 150 hektarer landbrugsareal på Agernæs og Helnæs, hvor en stor del af arealet benyttes til økologisk produktion af grøntsager.

Foruden Torup Bakkegård var også Simply Chocolate og Gris Lam & Co nomineret til prisen. 26 gård- og specialbutikker sælger gennem kæden, blandt andre Homemate, A.C Perch’s Thehandel, Slagter Lund, Lagkagehuset og mange flere.

Læs også