bannerPos

BL-direktør: - Agromeks flytning er ren chikane overfor Nutrifair

Arkivfoto

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
05-09-2019 09:42

Hos Bæredygtigt Landbrug, der udstiller og afvikler medlemsmøde på messen i Fredericia, er man ikke imponeret af Agromeks beslutning om i 2021 at flytte til uge 3 i januar og dermed kolliderer med NutriFair.

Det understreger foreningens direktør Hans Aarestrup.

- Det eneste formål er for mig at se, at man ønsker at kvæle NutriFair. Det er ren chikane. Man skal huske på, at NutriFair netop opstod med termin i januar, fordi Agromek flyttede messen i Herning fra januar og til sidst på året. Og man skal huske, at en gruppe af de folk, som blev skoddet, da Agromek flyttede, har lagt et stort stykke arbejde i at få NutriFair på benene. Den gruppe vil vi i BL gerne være loyale over for.

- Man skal også huske, at dengang Agromek flyttede væk fra januar, der var argumenterne fra Agromeks side noget med, at man havde eksportinteresser og ordrebøger og produktionsflow at tage hensyn til. Nu vil man så ikke det mere og placerer sin messe lige oveni NutriFair. Det bliver efterhånden en dyr familiesammenkomst, som landmændene skal betale.

- Hos BL har vi imidlertid ingen interesse i udenlandske gæster. Vi interesserer os kun for danske landmænd. Det fortsætter vi med, og derfor holder vi fast i NutriFair, hvor vi fortsat udstiller og holder medlemsmøde, fastslår BL-direktør Hans Aarestrup.  

 

Semler viser frem fra øverste hylde

John Deere, Kramer, Väderstad og Sulky. Semler Agro har en masse at vise frem på Agritechnica.

Nye JCB-traktorer med avanceret affjedring

JCB, der importeres af Nicolaisen & Larsen A/S i Danmark, præsenterer en ny version af JCB 8000-serien.

Sensorer beskytter vildtet

Pöttinger lancerede under Agritechnica-udstillingen et nyt system, der afslører dyrene under skårlægning via SensorSafe.

Forskning: Tættere på at løse metan-problemet

Danske forskere er kommet tættere på at kunne fjerne metan fra kobøvser, og det kan blive en game changer i klimadebatten.
Side 1 af 1689 (33768 artikler)Prev1234567168716881689Next