Gourmetburger på hjul indtager Smukfest

I år skal den rullende burgerbar ”Beef on Wheels” for første gang med på Smukfest, hvor gæsterne kan glæde sig til at sig prøve dry-aged oksekødsburger af ypperste kvalitet.

Smukfest får ekstra toner af velsmag i år, når Danish Crowns Beefs rullende burgerbar ”Beef on Wheels” indtager festivalen.

Her serverer man nemlig gourmetburgere med bøffer af krogmodnet, hakket dansk oksekød med det hele.

Festivalfolket bliver stadig mere optaget af at få et godt måltid, samtidig med at de hører god musik. Og ”Beef on Wheels’” gourmetburger passer perfekt til et stadig mere kvalitetsbevidst publikum.

På sin vis kan den rullende burgerbar siges at vende hjem til Skanderborg. ”Beef on Wheels” debuterede nemlig med at servere burgere på Smukfests medhjælperfest i maj i år. Dengang gav medhjælper Frank Hougaard ”Beef on Wheels’” burger topkarakter.

- Burgeren får fem ud af fem stjerner. Og medarbejderne i vognen havde et godt teamwork, siger Frank Hougaard.

Ifølge ham bliver det let at få øje ”Beef on Wheels”, når lækkersulten melder sig.

- Beef on Wheels er flot og iøjnefaldende udsmykket, og man er ikke i tvivl om, hvad der serveres. Da jeg er glad for oksekød, vidste jeg straks, hvor jeg skulle hen, da jeg fik øje på vognen blandt alle de andre madboder til festen, siger Frank Hougaard.

Efter medhjælperfesten fristede den rullende burgerbar bl.a. besøgende til Folkemødet, DGI Landsstævne og Sol over Gudhjem som opvarmning til Smukfest 9.-13. august.

Læs også