Overgaard udvider lagerkapaciteten i Sydsjælland

På Iselingen Gods ved Vordingborg udvider Overgaard kornmodtagelsen med endnu en hal, som øger lagerkapaciteten til 40.000 tons.

Overgaard fortsætter sin ekspansion øst for Storebælt og opfører nu endnu en kornhal ved kornmodtagelsen på Iselingen Gods ved Vordingborg, hvor Overgaard vil udvide lagerkapaciteten fra de nuværende 28.000 tons til cirka 40.000 tons.

Udvidelsen kommer til at ske ved, at der som supplement til de nuværende kornhaller på stedet opføres endnu en ny, moderne kornhal, som kommer til at kunne rumme omkring 12.000 tons korn.

- Baggrunden for, at vi udvider lagerkapaciteten, er, at vi ikke har haft plads til alt det korn, der er kommet ind i høsten her i 2017, forklarer ejeren af det sydsjællandske gods, Niels Otto Hansen.

Han fortæller, at den nye kornhal, som vil stå klar til høsten 2018, bliver en tro kopi af en tilsvarende kornhal, der blev opført på stedet i 2015.

Udover udvidelsen af lagerkapaciteten på kornmodtagelsen på det sydsjællandske gods, glæder Claudio Pelsen, agrochef hos Overgaard, sig også over, at Vordingborg Havn, der kun ligger få kilometer fra Iselingen Gods, også er i gang med en stor udvidelse.

- Det betyder reducerede transportomkostninger, hvilket er helt i tråd med hele vort koncept med lave omkostninger via enkelhed, en lille organisation samt korte og simple beslutningsprocesser. Det gør det muligt for os hele tiden at være i øjenhøjde med vore kunder, pointerer Claudio Pelsen.

Læs også