Fem borgermøder i Nordsjælland

Høringsfasen om den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland varer indtil den 23. oktober.

I den kommende tid inviterer Miljøstyrelsen til fem offentlige møder, hvor borgerne kan blive klogere på den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Dermed er der en mulighed for at blive klædt på til at give høringssvar, hvor svarfristen er den 23. oktober.

Nationalpark Kongernes Nordsjælland bliver den femte nationalpark og skal udvikles i tæt samspil med de nordsjællandske kommuner Gribskov, Fredensborg, Halsnæs, Helsingør og Hillerød, den kommende nationalparkbestyrelse og lokalsamfundet.

- Udviklingen af nationalparken sker i tæt samspil med mange aktører. Derfor vil jeg opfordre alle interesserede til at bruge høringsfasen på at aflevere sin eller sine gode idéer og få indflydelse på parkens endelige udformning, siger Benedikte Kiær, borgmester i Helsingør Kommune.

På de offentlige møder kan borgerne møde den lokale borgmester, og Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen vil fortælle om miljø-og fødevareministerens forslag til bekendtgørelse om Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Til hvert møde vil der også være en lokal oplægsholder, som fortæller om et interessant emne fra netop det lokalområde, hvor nationalparken folder sig ud.


Her er de fem borgermøder

Mandag den 11. september kl. 19-21: Gribskov Kommune. Esrum Kloster, Klostergade 12, Esrum, 3230 Græsted.

Tirsdag den 12. september kl. 19-21: Fredensborg Kommune. Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Onsdag 13. september kl. 19-21: Halsnæs Kommune. Gjethuset, Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk.

Tirsdag den 19. september kl. 19-21: Helsingør Kommune. Flynderupgård, Agnetevej 9, 3060 Espergærde.

Torsdag den 21. september kl. 19-21: Hillerød Kommune. Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød.

 

Læs også