Kjærsgaard åbner på Sjælland

Den nordjyske maskinhandler S.D. Kjærsgaard, der blandt andet forhandler Case IH i det jyske og importerer Case Construction i hele Danmark og på Island, etablerer nyt Case Center i Karlslunde.

Det nye center skal understøtte den store interesse og de forventninger der er til bl.a. brandet Case Construction hos S.D. Kjærsgaard, der har haft importen siden 2011.

- Vi har købt et eksisterende værksted og administrationsbygninger i Karlslunde med overtagelse pr. marts 2018 og vil desuden opføre udstillings- og lagerhal” udtaler direktør Palle Kjærsgaard.

- Jeg er super glad for vi nu har fundet den rigtige lokation, det er den bedste julegave jeg har givet mig selv og SDK længe.

- Vores nuværende salgs- og serviceteam på Sjælland vil vokse, vi går nu i gang med at rekruttere nye skarpe profiler til salg af maskiner og eftermarked samt servicemontører.

S.D. Kjærsgaard driver udover den kommende afdeling i Karlslunde også forretning i Kolding, Hornslet ved Aarhus, Frejlev ved Aalborg og Vrå i Vendsyssel.

- Med det nye Case Center i Karlslunde kan vi tilbyde 24/7/365 afhentning af reservedele eller levering med SDK Express, vi har naturligvis onsite service som i dag og får nu også mulighed for at udføre reparationen på Vores eget værksted i Karlslunde, lyder det fra direktøren.

Læs også