Salg og service af Kuhn i Randers

HCP Maskincenter vil også sælge og servicere Kuhn redskaber fra Bronzevej i Randers.

Den nystartede maskinforretning i Randers har indgået aftale med MI om forhandlingen af alle landbrugsredskaberne fra Kuhn. Dermed kan de mange eksisterende og kommende kunder i området stadig nyde godt af en lokal forhandler med værksted og hurtig adgang til slid- og reservedele.
Det er en win-win situation både for kunderne, forhandleren og Kuhn, er parterne enige om.
– Med Kuhn i programmet kan vi tilbyde vores landbrugskunder et komplet redskabsprogram og det passer perfekt ind i forretningen side om side med traktorerne fra Deutz-Fahr, udtaler Aksel Gaardsted Christiansen, som er daglig leder hos HCP Maskincenter. De ansatte hos HCP Maskincenter kender produkterne fra tidligere og er i øjeblikket i gang med efteruddannelse hos MI, så de er klar til at hjælpe kunderne med alt fra rådgivning til service.
- Vi kender MI som en seriøs og professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til et godt samarbejde med, udtaler Aksel Gaardsted Christiansen.
Kuhn er verdens største producent af landbrugsredskaber, og sortimentet spænder bredt fra græsmaskiner og marksprøjter til fuldfodervogne og de velkendte plove. Det er MI, der har importen af Kuhn i Danmark.

 

Læs også