DLG fortsætter koncernens fokuseringsstrategi, hvor målet er at frasælge datterselskaber, som ikke har med kerneområderne i grovvarevirksomheden at gøre.

Sidste fødevarevirksomhed i DLG Foods blev i denne uge afhændet, med salget af Lammefjords Grønt i Fårevejle stationsby til Flensted Food Group.

- Vi har været på udkig efter en køber til Lammefjords Grønt, da produktion og forarbejdning af gulerødder, kartofler og snitgrønt ligger i periferien af vores kerneforretning. Vi er derfor glade for at have fundet den rigtige køber, da det er vigtigt for os, at Lammefjords Grønt og de produkter som kunderne kender bliver videreført, siger Vagn Hundebøll, vicekoncerndirektør i DLG.

Medarbejderne i Lammefjords Grønt, hvor der fremstilles omkring 250 forskellige snitgrøntprodukter, overdrages til Flensted Food Group, der i forvejen råder tre moderne fabrikker med i alt 230 medarbejdere. Fødevarevirksomheden, der er ejet af tyske Wernsing Feinkost GmbH og har hovedkontor i Ansager, producerer og markedsfører kartoffelprodukter, forarbejdet grønt og frugt, pålægssalater, dressinger, saucer mm.