Hvedekvalitet forbedres i USA, men ikke i Frankrig

I sidste uge kunne jeg beskrive, hvordan dårligt vejr gjorde det besværligt for amerikanske landmænd at så majs og hvede. En ny opgørelse viser, at såningen af majs fortsat halter efter planen. Til gengæld er der tale om en lille bedring i den amerikanske hvedekvalitet.

En ny opgørelse fra det amerikanske landbrugsministerium viser, at hvedekvaliteten i USA hen over den seneste uge er blevet yderligere forbedret. Således viser opgørelsen fra USDA, at 54% af den hvede, der er blevet sået på de amerikanske marker, nu er af den bedste kvalitetsvurdering, som populært betegnes som god til fremragende. Dette er en anelse bedre end de 53%, som fik den bedste kvalitetsvurdering fra det amerikanske landbrugsministerium i sidste uge.

 

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også