Nye opgaver til kendte New Holland folk

Joost Vannieuwenborgh som siden 2013 har været salgsdirektør for New Holland i Danmark og siden april 2015 også Sverige, har nu fået udvidet sit ansvarsområde til også at dække de 3 importørmarkeder Finland, Island og Norge.

Samtidig er Ove Juel udnævnt til ny Business & Marketing Manager for at støtte de 3 importørmarkeder.

- Ove har over 40 års erfaring hos New Holland, og han har også tidligere arbejdet med importørmarkederne. Han ved hvad det handler om, så jeg er glad for at han har takket ja til de (delvist) nye udfordringer, siger Joost Vannieuwenborgh.

Til at afløse Ove Juel i hans tidligere rolle, er Thomas Pedersen nu udnævnt til Marketing Manager for Danmark og Sverige. Thomas har de seneste 9 år været Distriktschef for New Holland traktorer i Danmark, og han har derfor allerede et godt kendskab til New Holland organisationen, forhandlerne og markedet generelt.

- Jeg har allerede taget hul på de nye opgaver, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de danske New Holland forhandlere og ser frem til samarbejdet med de svenske New Holland forhandlere, siger Thomas Pedersen.

Læs også