Ny mand for bordenden

LandboGruppen JYSK har ansat ejendomsmægler Jørn Lauritsen som direktør.

LandboGruppen JYSK har ansat ejendomsmægler Jørn Lauritsen som direktør. Han kommer fra en stilling som landbrugsmægler hos Agriteam Aars/Viborg.

Han har ti års erfaring fra bankverden og små 20 års erfaring med ejendomsmarkedet, herunder 13 år som landbrugsmægler hos Nybolig Landbrug. Her var han medejer i seks år.

49-årige Jørn Lauritsen er i første omgang ansat i Esbjerg, og han vil også få base i Herning.

Han får ansvaret for at få de sammenlagte afdelinger i Esbjerg og Herning til at spille rigtigt godt sammen og dække det store geografiske område, som LandboGruppen JYSK dækker.

Målene er vækst og større synlighed.

- Vi har den fordel, at vi kan det hele – fra fritidslandbrug til produktionslandbrug og selskaber med flere ejendomme. Og vi kan allerede glæde os over, at LandboGruppen JYSK har haft et flot 1. kvartal, siger Jørn Lauritsen.

I det hele taget er der i dag færre ejendomme til salg – ikke fordi sælgerne har trukket dem tilbage, men fordi de er solgt. Det betyder bedre muligheder for dem, der overvejer et salg.

Jørn Lauritsen er født og opvokset på landet og har til for nyligt været ivrig planteavler i fritiden.

Privat bor han sammen med Hanne, der underviser i Mejrup. Familien udgøres desuden af fem sammenbragte børn.

God humor, vedholdenhed og benene solidt plantet i den jyske muld er nogle af hans kendetegn. I fritiden kan han af og til ses på cykel omkring Holstebro.

Læs også