Bliv klogere på kornhandel

Torsdag den 15. juni er der både på Midtsjælland og Lolland informationsmøde om kornhandel.

Agrovi inviterer i samarbejde med AgroMarkets til to informationsmøder, hvor der vil være fokus på, hvordan man opnår de bedste resultater, når der skal handles korn.

- De senere år har kornet været mere faldende end stigende, og mange har følt sig udfordret med at få handlet kornet optimalt, fortæller afdelingsleder Rasmus Lind Pedersen fra Agrovi og tilføjer:

- Vores beregninger viser, at der kan være op til 2.000 kroner pr. hektar i forskel mellem de dårligste og de bedste resultater. Der er med andre ord mange penge at tjene for den enkelte planteavler, og det vil vi rigtig gerne hjælpe med.

Omfattende kendskab

Det foregår på to møder, der begge holdes torsdag den 15. juni, og det er klokken 10 til 13 på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø på Midtsjælland og klokken 15 til 18 i forsamlingshuset »Landsbyen Våbensted« ved Sakskøbing på Lolland.

Her vil der være oplysninger og gode råd fra AgroMarkets, der gennem de seneste knap 15 år har opbygget et omfattende kendskab til finans- og råvaremarkederne.

Tidligt hver morgen leverer AgroMarkets eksempelvis anbefalinger og analyser af prisudviklingen på både køb og salg af råvarer.

- Fra 1. juli i år kan man også tjekke afregningspriser på korn, raps og gødning fra de forskellige firmaer – det giver et rigtigt godt indblik i vilkårene og mulighederne, når der skal handles, pointerer driftsøkonom Henning Madsen fra Agrovi 

Læs også