Claas Axion-serie nu på 445 hk

Claas lancerer ny generation af Axion 900-traktorserie til levering ultimo 2017. Den nye generation erstatter den nuværende 900-serie. Axion-traktorerne blev første gang introduceret i 2011.

Claas præsenterede på et pressemøde i går en ny generation af Axion 900-traktorserien, som nu kan leveres fra 325 til 445 hk, og serien kan for første gang leveres i to versioner, en CIS-version og en CEBIS-version, der er udstyret med en 12 tommer touchskærm.

Den hidtidige Axion 900-traktorserie bestod af fire modeller fra 320 til 410 hk, mens den nye 900-serie leveres i fem modeller og den nye topmodel yder nu 445 hk.

Alle de nye Axion-traktorer leveres med den kendte 6-cylindrede, 8,7 liters, FPS Cursor 9 motor, der opfylder Stage IV (Tier 4) emissionskravene.

Som et resultat af en ny variabel geometrisk turbo, som leveres som standardudstyr, yder motorerne 70 procent af det maksimale moment ved tomgang.

0,5 til 50 km/t

Den nye CIS+, der kan leveres på alle Axion og Arion traktorerne tilbyder nu en række ekstra features rettet mod kunder, som ønsker at arbejde mere bekvemt og effektivt med ekstra funktioner på den nye CIS+ terminal. CIS+ er til kunder, som ikke ønsker den avancerede CEBIS-terminal.

Den kendte CMATIC-trinløs transmission er standardudstyr på den nye 900-serie, og softwaren er tilpasset kundernes behov og krav for en effektiv transmission.

For eksempel kan føreren nu deaktivere fartpiloten ved et tryk på pedalen, og transmissionen flyttes med det samme til joysticket. Ydermere kan føreren skifte mellem to motorværdier, blot ved et tryk på en knap.

CMATIC-transmissionen giver mulighed for at køre mellem 0,5 til 50 km/t.

Touchskærm

CIS+ har en 7 tommer skærm placeret i A-søjlen, mens CEBIS-terminalen har en 12 tommer touchskærm, der er et ergonomisk armlæn med en multifunktionshåndtag til betjening af alle hovedfunktionerne på traktoren.

Den nye CEBIS-terminal leveres nu med en række nye funktioner til mange forskellige opgaver. Den intuitive betjening er baseret på den velkendte CEBIS-teknologi.

Claas Telematic er standardudstyr på den nye Claas Axion 900-serie.

Den nye Axion 900-traktorserie kan leveres fra ultimo 2017.

Læs også