Intet kan stoppe børn og dyr

En regnfuld weekend påvirkede »kun« besøgstallet på Børn

& Dyr på Bregentved, hvor der som altid var liv og glæde.

Vejret har de seneste år ikke været så venlig stemt over for Børn & Dyr på Bregentved, og det har påvirket besøgstallet. Der var omkring 12.500 besøgende i 2015, 11.500 sidste år og »kun« 10.000 i år.
De såkaldte »marginal-gæster« har formentlig ladet sig skræmme af meldinger om skybrud, men arrangørerne lod sig ikke skræmme. På hjemmesiden bornogdyr.dk blev der også – for at undgå enhver tvivl – gjort opmærksom på, at børnedyrskuet ikke ville blive aflyst.

Det var der mange, der var glade for. Børn og dyr lader sig nemlig ikke påvirke af en »smule« regn, og vanen tro var liv og glæde i Piberhusfolden ved Bregentved Gods nær Haslev, hvor børn og dyr igen i år havde nogle fornøjelige timer sammen.

Som altid var der en hyggelig og afslappet stemning på det sydøstsjællandske børnedyrskue, hvor programmet bød på noget for børn i alle aldersgrupper og med de forskellige udstillinger og blandt andet traktortræk var der også noget, der interesserede de voksne.

Årets stand blev vundet af stand nr. 41 JQ Stålmontage A/S, mens der vist kun var vindere blandt de mange børn på det traditionsrige børnedyrskue, der blev afviklet for 48. gang. LandbrugØst vil også holde en tradition i hævd og bringer en lille billedserie fra skuet

Læs også