Nye rundballepressere fra Massey Ferguson

Massey Ferguson introducerer på Agritechnica fem nye rundballepressere, tre med fastkammer og to med variabel ballekammer.

Massey Ferguson føjer i forbindelse med Agritechnica 2017 fem nye rundballepressere til sit hastigt voksende program af maskiner til grovfoderhøst.

Der er tale om fem modeller, tre fastkammerpressere med ballediameter på 1,25 meter og to modeller med variabel kammer og diameter op til henholdsvis 1,6 meter og 1,8 meter.

Alle modellerne anvender netbinding.

Højkapacitets-pickup

- Massey Fergusons RB-serie passer ind i serien af river og vendere, som Massey Ferguson for nyligt har introduceret, siger udviklingschef Adam Sherriff hos Massey Fergusons høstdivision.

- Med presserne udvider vi sortimentet af grovfodermaskiner og kan nu levere en af markedets mest respekterede rundballepressere til halm, siger han.

Udover højkapacitets-pickuppen har presserne Hydroflex-antiblokeringssystem, Constant Pressure System, Xtracut-cutter og Varionet-wrapper.

Fastkammerpresserne har mekanisk lås på bagklappen, der sikrer ensartet ballediameter og høj presningsgrad.

Som ekstraudstyr kan RB-serien forsynes med luftbremser, bredere pick-up og større dæk.

Forskellig snitlængde

Kammeret i de tre fastkammermodeller har 18 Powergrip-ruller med ribber.

Kun den ene fastkammerpresser, RB 2125 F, har mulighed for 13 og 17 knive i Xtracut-version, mens den største fastkammerpresser, RB 2125FPR, har Xtracut med 25 knive som standard.

De to modeller med variabel ballekammer kan begge fås med både Xtracut og henholdsvis 13, 17 eller 25 knive.

Læs også