L-Mediehus søger mediekonsulent

Mediekonsulent til AMBITIØS OG VELFUNDERET virksomhed i Langeskov

OM VIRKSOMHEDEN

L-Mediehus er et ambitiøst mediehus med vokseværk. Vi har et sammensat salgs-team af 13 dedikerede medarbejdere i forskellige aldre med varierende baggrunde. Vi søger efter en mediekonsulent til Effektivt Landbrug – Landbrugets erhvervsavis og eneste dagblad. Avisen har en stærk kundeportefølje og har redaktionelt fokus på produktionslandbruget.

Læs mere om virksomheden her: www.l-mediehus.dk og se mere om mediet Effektivt Landbrug på www.effektivtlandbrug.dk.

OM ROLLEN

Som mediekonsulent vil du med afsæt i egne kunder drive salget til dette medie, både digitalt og på print. Du arbejder med fokus på værdiskabelse for kundens forretning, og sammensætter ud fra dette, det optimale marketingmix. Du vil få en nøglerolle i udviklingen af vores digitale platforme og styrke integrationen mellem digitalt og print salg. Salgsafdelingen arbejder aktivt med vores CRM system, hvorigennem salget genereres. Endvidere arbejder du tæt sammen med redaktionen, og sparrer med de øvrige sælgere i salgsteamet.

OM PROFILEN

Det forventes at du har B2B-erfaring og dermed forstår markedet og ser kundens forretning, samt hvordan du med Effektivt Landbrug skaber værdi for kunden. Kendskab til landbrug vil være en klar fordel. Du har dokumenteret salgserfaring, trives i telefonkontakten og kan dokumentere stærke salgsresultater. Yderligere trives du med at besøge kunder og få ordren med hjem.

Som person er du kendetegnet ved at være udadvendt og selvstændig, men forstår at du er en del at et salgsteam, der drives af hele tiden at blive bedre. Du brænder for at sælge og bliver aldrig »mæt«.

DU TILBYDES

En attraktiv lønpakke baseret på en fast grundløn i en virksomhed, der prioriterer et sundt arbejdsklima, og giver mulighed for udvikling af den enkelte medarbejder ud fra ønsker og kompetencer.

INTERESSERET?

Du kan søge stillingen ved at sende en motiveret ansøgning og cv, hvor du angiver din forventede lønramme. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Philip Højer på mobil 40 89 99 00, mail: philip@effektivtlandbrug.dk

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.


Læs også