To nye i bestyrelsen for Danish Crown

Erik Larsen og Niels Buhl stopper efter eget valg.

Danish Crowns repræsentantskab har i dag valgt bestyrelsen for de kommende to år. Michael Nielsen og Ulrik Bremholm afløser Erik Larsen og Niels Buhl, der efter eget ønske har valgt at stoppe. Det oplyser Danish Crown.

Styrke slagteriet

Michael Nielsen er 53 år og har været selvstændig siden 1991. På årsbasis kommer 26.000 2-hjertede smågrise til verden på gården ved Slangerup, og derudover har han en økologisk produktion på 4.000 grise om året.

- Det bliver rigtigt spændende. Jeg håber at kunne bidrage til at styrke vores slagteri, for det er i mine øjne hele grundlaget for den danske produktion af grise. Det er i høj grad eksportindtægterne og arbejdspladserne på slagterierne, der skal sikre den fortsatte opbakning til vores erhverv i befolkningen, for den tror jeg ikke på vi kan bevare gennem produktion og eksport af smågrise, sagde Michael Nielsen efter valget.

Andelshaveren lidt frem

Ulrik Bremholm er 50 år og har 1.300 søer og producerer 1.000 slagtesvin om ugen på gården Rubenlund på Langeland.

- Jeg ser frem til at bidrage til den stabilitet og udvikling, der er nødvendig i vores selskab. Jeg vil gerne fokusere på fordelingen i arbejdet mellem virksomhedens behov og andelshaverens behov, og der vil jeg gerne have andelshaveren lidt frem, siger Ulrik Bremholm.

Danish Crowns bestyrelse konstituerer sig i den kommende uge.

Læs også