Centrovice skal have ny formand

Niels Rasmussen stopper som formand for Centrovice. Det har han meddelt bestyrelsen på et ordinært møde i dag.

Niels Rasmussen har stået i spidsen for foreningen siden 2008, hvor han i forbindelse med fusionen mellem Agrogården og LandboFyn blev valgt til formand for den nye forening.

Niels Rasmussen blev i efteråret 2016 ramt af alvorlig sygdom, som krævede alt hans energi og opmærksomhed i en periode på mere end et halvt år. Den periode og forløbet gav helt naturligt anledning til refleksion og overvejelser om fremtiden, som Centrovice skriver i en meddelelse.

Ejendommen er solgt

En fortsat fremtid som selvstændig landmand og generationsskifte har været en del af disse overvejelser, og resultatet er blevet, at ejendommen blev udbudt til salg, og at der nu er fundet en køber.

- Det er en lykkelig situation, hvor tingene falder naturligt på plads. Vi bliver boende i vores vante omgivelser, og jeg tager hul på et nyt kapitel i mit liv. Jeg har altid interesseret mig meget for økonomi og politik og forventer også fortsat at være aktiv indenfor disse discipliner, ligesom jeg naturligvis også vil følge udviklingen i erhvervet, siger Niels Rasmussen.

Torben Povlsen fungerende formand

Næstformand Torben Povlsen indtræder som fungerende formand, og bestyrelsen konstituerer sig i nærmeste fremtid.

Læs også