Monster testes til det amerikanske marked

Kongskilde Industries A/S tester en ny tallerkenharve af den helt store slags i Nordamerika

Den har en arbejdsbredde på godt 13 meter, og den skærer ifølge virksomheden bag gennem alle planterester.

Kongskilde Industries A/S tester i disse måneder en ny tallerkenharve i Nordamerika. Officielt hedder den Vertical Tillage 9243. Uofficielt går den under navnet ”The Monster”.

- Der er store problemer i amerikansk landbrug med besværlige planterester, som ikke bliver ordentligt omsat. Det løser vores nye tallerkenharve uden at gå på kompromis med produktiviteten. Tværtimod, siger direktør for Kongskilde Industries i Nordamerika Hans Rasmussen.

I de kommende måneder gennemgår ”monstret” en sidste krævende test på en 2.500 hektar stor turné i Canada. Til foråret introduceres den til de nordamerikanske landmænd, og Kongskilde har allerede store forventninger til salget næste år:

- Vi har lyttet til vores nordamerikanske kunder, identificeret et behov og leveret en særdeles produktiv løsning, der tackler en af deres store udfordringer, lyder det fra administrerende direktør i Kongskilde Industries Ole Gade.

- Den nye tallerkenharve skal støtte op om vores generelle strategi og om at levere værdiskabende løsninger, som bidrager til at udbygge vores position på det nordamerikanske marked, hvor vi ser et stort potentiale.

Ifølge Kongskilde er der ikke planer om at introducere den 13,1 meter brede tallerkenharve i Europa, da den transportmæssigt er for bred til europæiske forhold.


Læs også