Arla Danmark får ny direktør

Tomas Pietrangeli bliver Arlas nye direktør for det danske marked. Det oplyser Arla tirsdag.

Han kommer fra et job som Managing Director i Reckitt Benckiser og tiltræder sin nye rolle i Arla i løbet af efteråret. 

- Tomas bringer nogle spændende kompetencer med sig i sin nye rolle, som jeg glæder mig til at se ham udfolde og videreføre det synligt solide arbejde som vores danske forretning leverer, siger Arlas administrerende direktør, Peder Tuborgh, i en pressemeddelelse.

Heri konstaterer 42-årige Tomas Pietrangeli også, at han glæder sig til sine nye opgaver:

- Jeg ser meget frem til at skulle påtage mig opgaven som direktør for Arla Danmark, som jeg anser for at være Danmarks stærkeste og mest spændende virksomhed inden for fødevarer. Jeg glæder mig til sammen med holdet hos Arla at videreudvikle den danske forretning.

Da Peter Giørtz-Carlsen for nylig forlod stillingen som direktør for Arla Danmark for at blive direktør for Arlas britiske forretning, foretog Arlas koncernledelse en vurdering af den fremtidige ledelsesstruktur for Arlas tre nordiske kernemarkeder – Sverige, Danmark og Finland. 

Således vil Henri de Sauvage, direktør for Arla Sverige, fra 2015 varetage det overordnede ansvar i koncernledelsen for Sverige, Danmark og Finland. Henri de Sauvage har allerede i dag det overordnede ansvar for Arlas finske forretning i koncernledelsen.

Læs også