Fabriksdirektør siger farvel

Efter 28 år i jobbet som fabriksdirektør for Danish Crowns svineslagteri i Ringsted har Frode Lauersen valgt at gå på pension

Den 30. juni er det sidste arbejdsdag for Frode Lauersen.

Den 68-årige fabriksdirektør for Danish Crowns slagteri i Ringsted går nemlig på pension efter 28 år i jobbet. Det oplyser Danish Crown.

Hele 53 år har Frode Lauersen været i branchen, siden han i 1960 begyndte som lærling på Viborg Andelssvineslagteri.

- Frode Lauersen har leveret en kæmpe indsats på slagteriet i Ringsted, og det bliver et stort savn, når han stopper. Frode har leveret stærke driftsresultater i en årrække, og han arbejder altid uhyre dynamisk og engageret, så det er svært at se, at han faktisk har passeret pensionsalderen, siger direktør for Teknik og Produktion Søren F. Eriksen i en pressemeddelelse.

Afløseren er allerede fundet. Det bliver nemlig den nuværende driftsleder fra DC Blans Jesper Frandsen, der tager over.

Ifølge Danish Crown begyndte 38-årige Jesper Frandsens karriere i Danish Crown som lærling i 2001 på Danish Crowns slagteri i Nørresundby. Da han blev udlært, fortsatte han på svineslagteriet i Horsens, inden han tiltrådte som fabrikschef i Esbjerg i 2011.

Afdelingen blev lukket året efter, og Jesper Frandsen flyttede til fabrikken i Blans, hvor han blev fabrikschefens højre hånd som driftsleder. Og nu fortsætter karrieren så  Ringsted.

Læs også