John Deere og BASF indgår partnerskab

En del af aftalen indebærer, at BASF vil tilbyde en tjeneste, der kan understøtte markregistrering

Udvikling af bæredygtige løsninger til forbedring af udbytte.

Det er, hvad et partnerskab mellem John Deere og BASF skal medføre. Parterne har planer om sammen at udvikle et sortiment af integrerede løsninger til præcisionslandbrug og gårdadministration til forbedret ydelse i marken. Det oplyser John Deere og BASF.

- BASF og John Deere er to førende leverandører i landbrugets erhvervssektor og har mange års erfaring med administration af landbrugsdata. Den reelle værdi ligger i at hjælpe planteavlere med at fortolke disse data, så de kan tage mere nøjagtige og effektive beslutninger om deres afgrøder og drift, siger formand BASF’s afdeling til afgrødebeskyttelse i en pressemeddelelse.

Heri fremgår det, at BASF som en del af aftalen vil tilbyde en ny tjeneste til understøttelse af markregistrering og agronomiske beslutninger. John Deere vil levere et nyt program til opsætning af sprøjter samt integration af markdata via deres samarbejdsplatform til landbrugsadministration, MyJohnDeere.com.

- Ved at integrere BASF's agronomiske ekspertise med John Deeres gennemprøvede ekspertviden om programmer vil vi levere en omfattende administrationsplatform, som også vil være åben for andre partnere, lyder det fra Christoph Wigger, vicedirektør for salg og marketing i Region to hos John Deere.

Målet er at lancere de første fælles integrerede værktøjer i slutningen af 2014 på vigtige landbrugsmarkeder – og derefter på flere andre.

Læs også