LMO: Vi har fået en god start

Tidligere på året fusionerede rådgivningsvirksomheden LMO med LRØ

Visionen var at styrke rådgivningsmiljøet, da rådgivningsvirksomhederne LRØ og LMO besluttede sig for at fusionere pr. 1. maj.

Men samtidig var ideen, at det forretningsmæssige grundlag blev styrket. Og ifølge LMO – som den fusionerede rådgivningsvirksomhed nu hedder – viser bundlinjen for de første par måneder, at man er kommet godt fra start.

- Jeg er utrolig glad for at konstatere, at det samlede resultat for maj og juni er endnu bedre, end det, der oprindeligt var budgetteret for de to virksomheder, siger administrerende direktør Jan Winther i en pressemeddelelse.

- Det viser tydeligt, at vi med fusionen har skabt grundlaget for et endnu mere kompetent rådgivningsmiljø, og at vi rent faktisk er bedre sammen end hver for sig.

LMO’s kunder har som udgangspunkt beholdt de konsulenter, som de allerede kendte. Det mener Jan Winther, er en væsentlig årsag til kundernes tilfredshed.

- Vi har ikke mistet kunder på grund af fusionen. Tværtimod så møder vi stor forståelse og opbakning fra både vores egne kunder og kolleger i branchen, og det bekræfter mig i, at fusionen var vejen frem, lyder det fra Jan Winther.

LMO dækker hele Midt- og Østjylland fra Kolding i syd til området omkring Aars i nord.

Omsætningen forventes at blive på cirka 250 millioner kroner om året.

Læs også