Fynske frugtfirmaer fusionerer

De familieejede firmaer Ørskov Frugt og Ørbæk Most slår sig sammen

Ørskov Frugt og Ørbæk Most har besluttet at fusionere. Det oplyser de to fynske firmaer i en pressemeddelelse.

Begge virksomheder er familieejede og arbejder inden for produktion og forarbejdning af frugt og bær.

- Virksomhederne er i en meget positiv udvikling, og de vil ved denne fusion opnå en yderligere styrkelse af udviklingen ved det fælles etablerede selskab, lyder det i pressemeddelelsen.

Markedsføringen af konsumfrugt og mostprodukter vil ske under de allerede kendte brands Ørskov Frugthave og Naked Fruit.  Industriprodukter vil fremover blive markedsført under navnet Agrofreeze.

- Vi oplever, at vore kunder bliver større, og fremadrettet er det derfor nødvendigt, at vi vækster for at kunne imødekomme de krav, vi bliver stillet overfor. Med denne konstruktion vil vi stå endnu stærkere i ønsket om at kunne opfylde vore kunders krav og behov, siger administrerende direktør Carlos Ragone.

- En af vores visioner er en virksomhed, der tilfører en merværdi til de gode frugter og bær, som vores leverandører dyrker. Vi vil også være en spændende arbejdsplads for vore medarbejdere, og via vores nye platform vil vi i endnu højere grad være i stand til at tilbyde vore kunder og leverandører løsninger, der vil være med til at gøre dem markedsledende.

Carlos Ragone oplyser, at virksomheden i dag globalt beskæftiger cirka 200 medarbejdere og de nye vækstmuligheder betyder, at der inden for en kortere tidshorisont vil være behov for at udvide medarbejderantallet.

Læs også