Gjerskov skal møde kritikere i Billund

Fødevareministeren er ikke velkommen til stormøde blandt sønderjyske landmænd, men torsdag deltager hun i et stormøde i Billund

På et stormøde torsdag klokken 19.00 hos Jysk Landbrugsrådgivning i Billund møder fødevareminister Mette Gjerskov (S) danske landmænd på et tidspunkt, hvor hendes popularitet - ifølge arrangørerne - har nået et bundniveau på grund af håndteringen af randzoneloven.

- Loven blev presset igennem, selvom et samlet landbrugserhverv kalder loven for makværk. Derfor er der lagt op til en levende meningsudveksling, når landmændene denne aften får mulighed for at krydse klinger med den røde regerings fødevareminister, hedder det fra arrangørerne, Sydvestjysk Landboforening og Jysk Landbrug, hvis formand, Bjarne Larsen, varmer op til møde på følgende måde:

- Vi har helt enkelt svært ved at se, at hun arbejder til gavn for landbrugserhvervet.

Der er tilmelding til mødet, der foregår hos Jysk Landbrugsrådgivning på Majsmarken 1, 7190 Billund, senest klokken 12.00 torsdag.

Sønderjylland var et lignende møde programsat til fredag eftermiddag. Men sønderjyderne har bedt ministeren holde sig væk.

Læs også