Klar til dyrskuestart i Ribe

Sidste år slog Ribe Dyrskue publikumsrekord med 8300 gæster på dyrskuepladsen. Om en uge vil det vise sig om rekorden slås.

Hvis arrangørerne af Ribe Dyrskue måtte gå rundt med en enkelt sommerfugl eller to i maven i disse dage, er der ikke noget at sige til det. For det er noget af en rekord der skal slås hvis sidste års rekordstore besøgstal på 8300 gæster skal nås.

I hvert fald er der lagt op til et spændende program når skuet finder sted på fredag fra kl. 09.00 på dyrskuepladsen i Ribe.

Her bydes der traditionen tro på noget at se og opleve for store som små. Dagen starter med bedømmelse af dyr i ringen og grisevæddeløb for hele familien. VM i gummistøvlekast skal også nok få både sportsånden og smilet frem hos de fleste, mens Varde Garden vil levere for øjet og øret med et optog gennem Ribe til dyrskuepladsen, hvor de føres an af et optog af veterantraktorer.

Skuets formand Claus Christensen og Esbjerg Kommunes viceborgmester Jakob Lose står for den officielle festtale til middag, inden de bedste dyr kåres over middag.

Eftermiddagen byder desuden på afgørelsen i VM i gummistøvlekast, børnedyrskue, BMX Cykelopvisning og miniaturehesteshow samt hesteparade.

Ribe Dyrskue finder sted fredag den 27. juli. 

Læs også