Nu kommer kortet: LMO opretter Randzone-vagt

Skal du have kompensation for din jord? LMO hjælper hele sommeren

LMO har oprettet en telefonvagt, der gennem hele sommeren vil være parat til at svar på spørgsmål vedr. vandløb og randzoner.  
I starten af juli vil NaturErhvervsstyrelsen nemlig offentliggøre et kompensationskort, der skal bruges som grundlag for udbetaling af kompensation for indkomsttab i forbindelse med udlægning af randzoner. Kortet har været ventet med spænding blandt landmænd, da NaturErhvervsstyrelsen tidligere er blevet kritiseret for fejl i kortmateriale.
 
”Om kort tid offentliggøres det kort, hvor efter der bliver udbetalt kompensation for at udlægge randzoner på op til ti meter langs vandløb og søer over 100 m2. Når kortet er offentliggjort, kan lodsejerne komme med rettelser til det. Samtidig med kortet kommer der nemlig følge en vejledning i, hvordan man kommer med rettelser til og ikke mindst, hvilke rettelser, der vil blive taget til efterretning af NaturErhvervsstyrelsen. Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i, og derfor står vi klar som fagfolk til at hjælpe hele sommeren, siger miljøkonsulent Tine Nielsen, LMO.
Ring 8728 2200 og spørg efter Randzone-vagten.  

Læs også